Söndrebrovägen 11

Östra Sönnarslöv, Kristianstads kommun Se på karta

1 895 000 kr

2 245 000 kr -16 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
148 m²
Tomtarea
1 651 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
17 521 kr/år

Stig in i ditt drömhem på Söndrebrovägen 11 i Östra Sönnarslöv – en pärla i en trivsam och charmig by där livet genomsyras av en fantastisk idyll. Denna oas är omgiven av en lummig trädgård som rymmer både ett välskött trädgårdsland och en rogivande damm. På trädäcket kan du njuta av soliga dagar vid den inbjudande poolen. Dessutom har du tillgång till flera praktiska byggnader, såsom en välutrustad länga med ett inrett rum och verkstad, en redskapslänga och ett rymligt förråd.

Redan på uppfarten möts du av en generös plats för flera bilar, vilket ger dig friheten att välkomna gäster utan bekymmer. Innanför dörrarna väntar tre rymliga sovrum som erbjuder tillräckligt med utrymme för hela familjen. Det stilrena och gråa köket är en fröjd för ögat, med sina vitrinsskåp och klassiska gasspis - för att inte glömma de charmiga bjälkarna som sätter sin detalj. Badrummet är av generös storlek med ett bubbelbadkar för avkoppling och gott om förvaring för alla dina behov.

Låt Söndrebrovägen 11 bli ditt nästa hem, där trivsel och charm förenas med praktiska och stilrena detaljer. Missa inte chansen att äga denna drömfastighet i Östra Sönnarslöv!

I Östra Sönnarslöv bor du omringad av natursköna omgivningar med Sönnarslövsbäcken porlandes genom byn. Härifrån tar du dig enkelt till E22:an för att fortsätta färden vidare samt en 20 minuters bilfärd till Kristianstad.

Bostaden säljs förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare, Nathalie Björk, för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Rama Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Nathalie Björk

Rama Fastighetsförmedling AB
Mäklare Nathalie Björk, Rama Fastighetsförmedling AB
0704905540

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.