Östra Förstadsgatan 254

Östra Stranden, Trelleborg Se på karta

5 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
180 m²
Biarea
14 m²
Tomtarea
879 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
27 040 kr/år
Antal besök
5 667
Dagar på Hemnet
4

Här är ett hem ni inte vill missa, ett mysigt hus anno 1909 som överraskar både invändigt och utvändigt och som har vårdats varsamt av nuvarande ägare i nära 50 år! Dessutom på fantastiskt läge - tänk vilken lyx att promenera ner till stranden från den egna tomten på bara två minuter, ta ett dopp och sen njuta av solen hela dagen i den insynsskyddade trädgården.

Vi tar klivet in och möts av en genomtänkt planlösning där kök och matplats samsas i ett stort härligt rum medan vardagsrummet har en mer intim karaktär, som gjort för myskvällar i sällskap av den värmande öppna spisen. En trappa upp väntar ytterligare sällskapsytor i allrummet med fint ljusflöde från stora fönster och utgång till takterrassen som är minst sagt generös till storleken, perfekt för mingel och sommarfester med havet som kuliss. Vidare bjuder huset på tre rymliga sovrum och två badrum fördelade på båda våningsplanen samt separat tvättstuga och en ”hemlig” vinkällare…

Trädgården är verkligen ljuvlig, en privat oas i soligt söderläge där såväl blåregn som fikon stormtrivs i mikroklimatet som skapas. Tomtens utformning ger möjlighet till olika rum med plats för avkoppling, lek och odling, och som om det inte räckte finns här även ett vackert orangeri, praktiskt förråd och rymligt garage med vindsförvaring. Det här är ett hus som bara måste upplevas, varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Johanna Mjöfors

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Johanna Mjöfors, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-202 50 62

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.