Svensåsen 131

Oviken, Berg Se på karta
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
118 m²
Tomtarea
1 300 m²
Byggår
1924
Driftkostnad
45 590 kr/år

Välkomna till den vackra bygden Oviken och denna mycket välskötta gård som har ett bostadshus som andas snickarglädje och har vackra detaljer som förhöjer intrycket. Här har ni sällskapsutrymmen i båda planen med värmande kakelugn och braskamin. Njut av det lantliga köket som har en vedspis som sprider en härlig värme och ger en avkopplande atmosfär.

Lantligt kök med plats för stort matbord som rymmer hela familjen. Mycket ljusinsläpp från fönster åt två håll som har trevlig utsikt över bygden. Köksluckor av massivt trä och gott om förvaringsutrymmen. I värmen från vedspisen kan ni koka ert morgonkaffe. Vardagsrum och matsalsrum i öppen planlösning med vackert trägolv och en vacker kakelugn som ger härligt med värme under lång tid. Här kommer ni med glädje bjuda in släkt och vänner till trevliga middagar. Utgång till altan med eftermiddagssol. Matsalen har glasdörrar mot hallen. Toalett vid entrén och bra utrymme för ytterkläder. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Övre plan har allrum med vackert trägolv och braskamin för trevlig avkoppling. Högt i tak som ger en härlig rymd. Från balkongen har ni en vidunderlig utsikt över bygden och Oviksfjällen. Stort sovrum med trägolv, vacker utsikt från fönstret och stor klädkammare. På övre plan finns möjligheten till ytterligare sovrum vid behov. Bryggstuga med fungerande bakugn. På gården finns också vinterbonat förråd, vedbod, snickarverkstad och carport.

Här bor ni i lantlig idyll med fantastisk utsikt över Storsjön och Oviksfjällen. I närliggande Myrviken finns förskola och skola årskurs F-9. I Myrviken finns också Ica butik, bensinmack samt nybyggd aktivitetshall med stor sporthall, bowlingbanor och badhus. Landsortsbussar trafikerar Oviken både på vardagar och helger.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB