Sergelgatan 8

Övre Nyfors, Eskilstuna Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
485 m²
Byggår
1936
Driftkostnad
41 579 kr/år

Mitt i den äldre villabebyggelsen i eftertraktade Övre Nyfors finner vi Sergelgatan 8 och detta trevliga 1930-tals hus, med högt i tak och stora rum. Perfekt generationsbostad, ett smidigt boende med uthyrningsmöjligheter eller en chans att själv sätta prägeln på ditt nya drömhus!

Möjlighet till hela fyra sovrum om så önskas. Två entréer ger en flexibel användning. Köket på övre plan är intakt sedan äldre tiders 2-familjsboende. Källare med god förvaring och ett fristående garage. Lättskött stadstomt om behändiga 485 kvm. Badrum på entréplan från 2012, energiglasrutor i entréplanets fönster och ytterdörrarna är nya. I övrigt finns ett behov av modernisering.

I Övre Nyfors bor man centrumnära med endast några minuters promenad till tågstationen, där man tar sig till Stockholms C inom en timme – perfekt utgångsläge om man behöver pendla. Man har även bekvämt promenadavstånd till Eskilstunas centrumkärna med allt man behöver inklusive Mälardalens Högskola, Engelska Skolan (årskurs 1-9) samt till stadens gymnasieskolor. I närområdet finns Kronskogen med sina fina promenadstråk och elljusspår.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna