Kvapa 1

Öxabäck, Mark Se på karta

3 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
95 m²
Biarea
18 m²
Tomtarea
3,4 ha
Uteplats
Ja
Byggår
1922
Antal besök
13 158
Dagar på Hemnet
14

Med avskilt och vackert läge utanför Spjutås och Öxabäck ligger hästgården Kvapa 1. Fastigheten på över 3 hektar erbjuder beteshagar och paddock och stallet rymmer fyra boxar och en spilta. I området finns vackra ridvägar och både skog, öppen mark och sjöar finns det gott om i omgivningarna. Största sjö i närheten är Svänasjö där det går både att fiska och att bada.

Idylliskt och mycket välskött bostadshus med anor från 20-talet med vackra trägolv, spröjsade fönster, lantligt kök och inglasad veranda. Ett rymligt inglasat uterum med skjutpartier är tillbyggt och leder ut till altanen där en härlig, uppvärmd pool och utedusch finns att nyttja under sommarhalvåret. År 2010 installerades luft-vattenvärmepump och fiber är även det installerat. Intill huset finns även en isolerad gäststuga om 35 kvadratmeter. Nuvarande ägare har under 25 års tid renoverat och omsorgsfullt uppdaterat hela gården löpande vilket märks väl på plats, med nyare fönster och tak, ommålad fasad bland annat.

Knappt en mil in till Öxabäck där matbutik finns och 1,5 mil till Skene och Kinna som är större tätorter med service och kommunikationer. Storstäder som Varberg, Borås och Göteborg nås inom en timmes bildfärd.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att anmäla intresse mer information!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kinna