Patamalm 504 & 506

Patamalm, Mönsterås Se på karta

2 250 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
145 m²
Biarea
35 m²
Tomtarea
1 533 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1927
Energiklass
E
Driftkostnad
38 455 kr/år

Två fastigheter med två hus till salu - färdigt att flytta in!

Gillar du att vakna på en höjd med utsikt över åkrarna intill? Vill du känna historiens vingslag svepa genom ditt hem? Kanske ni behöver ett extra hus för generationsboende, uthyrning eller till företaget?
Då är det här definitivt hus ni måste titta på!

Det här är en pampig villa med dubbelgarage, stor balkong mot solnedgången, spännande planlösning, moderna anpassningar, och en tomt som verkligen ger känslan av att bo på landet!
Dessutom ingår en mindre villa, även den med balkong med fin utsikt, möjlig att använda för generationsboende, uthyrning, gästhus eller liknande.

På fastigheten har det funnits hus sedan 1880-talet och de benämndes då "Johanslund 1 & 2". Området benämndes tidigare Snobbrännan, eftersom det var här sjöbefälen huserade. Sjömännen fick finna sig i att kampera längre bort från vägen..
Husen har renoverats löpande sedan 2003 och är färdiga för att välkomna en ny familj - bara att lyfta in möblerna och börja njuta av läget och utsikten.

Området bjuder på närhet till havet, Pataholm med sitt fina midsommarfirande och flera småbåtshamnar och den där härliga, lantliga känslan som är äkta och välkomnande.

Det här är en unik möjlighet att köpa två hus intill varandra på en och samma gång, så ta chansen och ta med hela familjen på visning.
Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mönsterås