Albufeira

Patroves, Portugal

850 000 euro
VillaVilla

Referens: 3626
Välkommen till en mycket trevlig och representativ villa belägen i ett lugnt område endast fem minuter från stranden och golfbanorna. Denna exklusiva villa består av fyra sovrum, varav tre med badrum, fyra badrum, stort vardagsrum med öppen spis som bidrar till hög mysfaktor under de få dagar det är lite svalare. Vidare finns här matsal, stort och väl utrustat kök och skafferi. Utomhus finner ni två balkonger och terrasser som leder till den härliga saltvattenspoolen, en inbjudande trädgård med bevattningssystem och garage.
Bostaden har högkvalitativa funktioner såsom aluminiumdörrar, larmsystem, aluminiumramar med dubbelglas, luftkonditionering, video intercom och automatiska grindar.
Som svensktalande fastighetsmäklare i Portugal erbjuder vi personlig visning som lotsar dig genom köpprocessen och er etablering i Portugal. Vi är licenserade mäklare och talar svenska, portugisiska och engelska. Portugalmäklarna är sedan 25 år tillbaka även en auktoriserad mäklarbyrå med mäklarlicens och ansvarsförsäkring i Portugal. Vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden och vi finns här nere året runt. Portugalmäklarna är även en i Sverige auktoriserad mäklarbyrå och medlemmar i mäklarsamfundet.

Som den största mäklarfirman på portugisiska fastigheter med fokus mot den nordiska marknaden har vi tillgång till i princip samtliga fastigheter till salu i Portugal och vi har därför som målsättning att finna rätt fastighet till rätt pris för våra nordiska kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig från Storstadsregionen, Lissabon med omnejd, Cascais, Estoril och norrut mot Silverkusten genom Alentejo och söderut med hela Algarves kustremsa med kontor i bla Lagos, Portimao, Carvoeiro, Albufeira, Vilamoura, Tavira mfl. Förutom kontoret i Stockholm har vi 12 mäklarkontor kontor i Portugal. Detta för att underlätta för de svenskar som önskar bosätta sig här nere. Vårt huvudkontor ligger centralt i Estoril, 30 minuter utanför Lissabon.

Välkomna ner och besök oss.

Portugalmäklarna

Portugal: Estoril Garden -Av Aida Bloco 1, Loja 111 P-2765-187 Estoril

Sverige: Stureplan 4 c, 4 tr 114 35 Stockholm

Inger Söderlund +351 911 150 535 +46 707 631035 +46 8 463 1035

Övriga kontor : Stockholm, Lissabon, Estoril, Cascais, Lagos, Portimao, Vilamoura, Tavira, Carvoeiro, Ferragudo, Albufeira, Loule, Olhau, Ericeira Silverkusten, Madeira, Alentejo mfl

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
409 m²
Tomtarea
730 m² tomt
Antal rum
5 rum

Statistik

84
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 49 dagar sedan, den 4 december 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips