Fältspatstigen 15

Porsöberget, Luleå Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
356 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
34 904 kr/år
Tomträttsavgäld
13 071 kr/år
Antal besök
5 748
Dagar på Hemnet
13

Välkomna till denna välrenoverade villa med garage på Fältspatsigen 15 -Porsöberget. Rymlig och friliggande villa i 1½-plan om cirka 120 kvm boarea. Bostaden erbjuder mycket stilfullt och nyrenoverat kök med köksö, ljus bänkskiva samt vitt kakel på väggar. Öppen planlösning till stor matplats och vardagsrum med mysig braskamin. Fyra sovrum med fina ytskikt och bra storlek för möblemang. Ett badrum med dusch i vardera våningsplan, varav ett med bastu. Separat tvättstuga med nyare tvättmaskin och torktumlare samt utbyggd hall med klinkergolv, i den inre hallen finns även stor skjutdörrsgarderob. Utöver detta finns även en trivsam inglasad altan med ytterliggare en braskamin och gott om utrymme för flertalet gäster.

Tomten är 356 kvm och tomträtt med tomträttsavgäld om 13 071 kr per år. Asfalterad garageuppfart, välskött gräsmatta runt om huset och vackra planteringar. På baksidan av garaget finns även ett förråd.

Porsön är ett område som erbjuder det mesta och består till större delen av villor, radhus och till viss del hyresrätter/studentlägenheter. Porsöberget vilket villan är belägen på ligger högt och vackert omgärdat av natur, Porsöberget är bebyggt med villor och radhus. Bostaden ligger i optimalt läge med närheten till förskola, Luleå Tekniska Universitet, Porsöns centrum med mataffär, gym, restaurang och vårdcentral samt med cykelavstånd till Luleå centrum. Goda bussförbindelser finns till centrum.

Villan säljs som Länsdeklarerat vilket innebär att den besiktigas inför försäljningen och försäkras via Länsförsäkringar mot dolda fel. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 30
    sep
    Imorgon kl. 16:30–17:00
    Välkommen att boka dig på visning!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.