Lyxig villa med bred utsikt

Porto de Mós (Santa Maria), Portugal

2 500 000 euro
VillaVilla

Referens: ALG1516

Exklusiv ny villa med modern arkitektur med fantastisk panoramautsikt över havet, beläget i Lagos, vid stranden Porto de Mós och inom gångavstånd från alla bekvämligheter och tjänster, bra restauranger, barer och lokala affärer.
Villan har en inbjudande privat pool omgiven av soliga terrasser och en härlig trädgård. Den består av 3 rymliga våningar, ett öppet vardagsrum som har fönster från golv till tak, 4 sovrum, 3 badrum.
Denna utmärkta egendom räknas också med unika detaljer som elskydd och pump till poolen, hiss, centralt vakuumsystem, golvvärme, jacuzzi för 6 personer, automatiskt bevattningssystem, samt garage.

Som svensktalande fastighetsmäklare i Portugal erbjuder vi personlig visning som lotsar dig genom köpprocessen och er etablering i Portugal. Vi är licenserade mäklare och talar svenska, portugisiska och engelska. Portugalmäklarna är sedan 25 år tillbaka även en auktoriserad mäklarbyrå med mäklarlicens och ansvarsförsäkring i Portugal. Vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden och vi finns här nere året runt. Portugalmäklarna är även en i Sverige auktoriserad mäklarbyrå och medlemmar i mäklarsamfundet.

Som den största mäklarfirman på portugisiska fastigheter med fokus mot den nordiska marknaden har vi tillgång till i princip samtliga fastigheter till salu i Portugal och vi har därför som målsättning att finna rätt fastighet till rätt pris för våra nordiska kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig från Storstadsregionen, Lissabon med omnejd, Cascais, Estoril och norrut mot Silverkusten genom Alentejo och söderut med hela Algarves kustremsa med kontor i bla Lagos, Portimao, Carvoeiro, Albufeira, Vilamoura, Tavira mfl. Förutom kontoret i Stockholm har vi 12 mäklarkontor kontor i Portugal. Detta för att underlätta för de svenskar som önskar bosätta sig här nere. Vårt huvudkontor ligger centralt i Estoril, 30 minuter utanför Lissabon.

Välkomna ner och besök oss.

Portugalmäklarna

Portugal: Estoril Garden -Av Aida Bloco 1, Loja 111 P-2765-187 Estoril

Sverige: Stureplan 4 c, 4 tr 114 35 Stockholm

Inger Söderlund +351 911 150 535 +46 707 631035 +46 8 463 1035

Övriga kontor : Stockholm, Lissabon, Estoril, Cascais, Lagos, Portimao, Vilamoura, Tavira, Carvoeiro, Ferragudo, Albufeira, Loule, Olhau, Ericeira Silverkusten, Madeira, Alentejo mfl

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
537,3 m²
Tomtarea
1 169 m² tomt
Antal rum
5 rum

Statistik

382
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 179 dagar sedan, den 27 juli 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Guider & Tips