Modernt PASSIVHUS

Praia da Luz / Lagos / Algarve, Portugal

1 495 000 euro
VillaVilla

En fantastisk, modern villa, belägen i ett lugnt område i Mata Porcas, Praia da Luz, med en förhöjd första våning som erbjuder en spektakulär utsikt över Atlanten och landsbygden. Villans rymd och moderna stil ger hög komfort, med ett noggrant val av material och bygglösningar.

Beläget fem minuter från Praia da Luz är detta ett hus vars huvudsyfte är att kombinera modern arkitektur med PASSIVE HOUSE-standard.

Villan på två våningar består av, på entréplanet, en hall och tre rymliga sovrum med garderober, privata badrum och glaspartier ut mot terrass, poolområde och trädgård. En trappa leder upp till det övre planet med ett stort vardagsrum, matsal och kök i öppen planlösning med glasdörrar ut på den stora terrassen med en fantastisk havsutsikt och plats för olika sittgrupper. Här finns ytterligare en gästtoalett och en stor svit med gott om garderober samt ett privat badrum.

Poolterrassen är stor med mycket plats för solstolar och sittgrupper och erbjuder, förutom den uppvärmda poolen, en jacuzzi och en toalett med dusch.

Trädgården är arkitektritad och har ett automatiskt bevattningssystem.

Här finns både ett dubbelgarage och på motsatta sidan, en carport.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
250 m²
Antal rum
5 rum
Byggår
2017
Fastighetsbyrån Algarve – Lagos

Statistik

171
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 83 dagar sedan, den 25 oktober 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips