Ebbarp Nymansgården 1

Prinseryd/Bankeryd, Habo kommun Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
160 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
3 354 m²
Byggår
1805
Energiklass
E

Välkomna till en lantlig dröm på Ebbarp Nymansgården 1!
Ett mycket stabilt timmerhus som genomgott en rad olika förbättringsrenoveringar, underhåll och där man bevarat fastighetens vackra detaljer så som b.la. de antika kakelugnarna. Här kvarstår en del av renoveringar och det finns nu en möjlighet att ta över för att forma slutresultatet precis som man vill.
På bilderna framgår hur rummen ser ut som måste färdigställas, de är förberedda och redo för att färdigställas i ytskikten. Ett rum är så gott som klart och ger en bild av hur vackert resultatet blir!

En dröm för den händiga med idéer och visioner! Läget är underbart vackert med naturen som granne medans du samtidigt når centrala Jönköping på några minuter, en kort cykeltur finner ni Vättern och vackra Domsand!
Tidigare har smådjur på fastigheten trivts bra och man har under tiden haft lite höns, huskatt och hund så önskar man det finns det gott om plats på den ca 3 354 kvm stora tomten. Perfekt för dig som söker ett lantligt men ändå centralt boende.

Området är ett mycket lugnt och omtyckt ställe och från bostaden når man enkelt allt man kan önska så som skola, promenadstråk och matbutik.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping

Kontakta mäklaren

Johanna Fridell

SkandiaMäklarna Jönköping
Mäklare Johanna Fridell, SkandiaMäklarna Jönköping
0720888644