Bondegatan 38

Ramlösa, Helsingborgs kommun Se på karta

5 500 000 kr

6 000 000 kr -8 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
110 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
494 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
37 785 kr/år

Finns det något som har så mycket charm som 1900-talets början? Med alla vackra detaljer, golv och takhöjd? Detta är ett hus som har genomgått stora och tunga renoveringar med ömsint och varsam hand och bevarat all stil och klass. Detta hus är rent ut sagt en 1900-tals dröm i toppskick där ett modernt boende, med öppen planlösning och stora sociala ytor, går hand i hand med en gammal charm och möter många våras drömmar. Välkomna till Bondegatan 38!

I detta bevarade hus finner vi idag stora sociala ytor med vardagsrum och matsal som går ihop i ett enda rum. Köket intill lever lyxanda med vacker bänkskiva i carraramarmor, vitrinskåp med spröjsade köksluckor och mässingdetaljer. Köket välkomnar alla gäster med sin underbara öppenhet mellan matsal och kök. Tack vare planlösningen bjuds man in att vara med värden som står och lagar mat och socialiserar samtidigt.

På övre plan finner vi den privata delen av huset där två sovrum samt gott om förvaring ryms. Med smarta och enkla drag skapas fler sovrum, om önskemål och behov finns. Inga problem!
Trädgården står i soliga västerläge och tomten erbjuder härliga uteplatser, gräsmatteytor för barnsben att springa på samt gott om plats i både garage och förråd. Glöm inte källaren, utmärkt för ytterligare förvaring eller varför inte ha hemmakontoret här?

Med detta läge kommer man både som barnfamilj eller pensionärspar finna sin plats. Fantastiska Ramlösa bjuder på vackra villaområden, grönskande Ramlösa Brunnspark och promenadstråk i all oändlighet. I området finns gott om förskolor och populära Västra Ramlösa skola är första valet för många barn från årskurs 1-6.

Välkomna till Ramlösas 1900-tals dröm, Bondegatan 38!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Karl Ekdahl

Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
Mäklare Karl Ekdahl, Valvet Mäklarfirma i Helsingborg AB
0708-241616