Spireagatan 22

Ramlösagården, Helsingborg Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
356 m²
Byggår
2004
Driftkostnad
24 671 kr/år
Antal besök
6 339
Dagar på Hemnet
15

På lugnt läge inbäddad och inramad av grönska och staket, finner ni denna välskötta familjevilla med tomt i soligt västerläge på barnvänlig gata.

Den väldisponerade planlösningen om 120 kvm fördelas över två plan med full takhöjd. Entréplanet som bjuder på ett härligt ljusinsläpp erbjuder i dagsläget en socialt formidabel planlösning med möjlighet till ett extra sovrum, rymligt kök med matplats, badrum och separat tvättstuga med groventré från biluppställningsplatsen. Övre planet är även det ytterst väldisponerat och erbjuder ett andra vardagsrum, tre sovrum varav ett med egen väl tilltagen klädkammare samt ett andra badrum.

Den grönskande trädgården i soligt västerläge med trevliga stensättningar och lagom stor gräsmatta är en naturlig samlingspunkt för hela familjen när vädret tillåter det. Här växer så väl blommor som barn upp under optimala förhållanden och kan sommartid plocka frukt från äppelträdet såväl som plommonträdet eller knipa bär från jordgubbslandet. Om solen hettar till väl mycket, finns här en väl tilltagen eldriven markis.

Fastighetens stensatta uppfart lämnar plats för både bilen och mopeden och bjuder även på stensatt uteplats varifrån man kan fånga morgonens solstrålar. Det isolerade förrådet är perfekt för cyklar och trädgårdstillbehör. Larm via Verisure finns installerat och kan övertas.

I barnvänliga Ramlösagården / Gustavslund bor ni i ett grönskande och tryggt område med cykelavstånd till Helsingborgs Centrum, närhet till Ramlösa Tågstation och kommer snabbt till motorvägen mot såväl Göteborg som Malmö och kontinenten. Här har ni närhet till service som uppskattade skolor och förskolor, vårdcentral, mataffär och busshållplats.

Varmt välkomna på visning av ett hem som måste upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City

Visningstider

  • 9
    jun
    Tis 9 jun
    Bokad visning. Kontakta mäklaren för anmälan.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.