Åsvägen 18

Ramnäs, Surahammar Se på karta

1 775 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
101 m²
Biarea
57 m²
Tomtarea
1 512 m²
Byggår
1934
Driftkostnad
43 500 kr/år
Antal besök
1 507
Dagar på Hemnet
1

Varmt välkommen till Åsvägen 18 och detta välrenoverade och hemtrevliga hus med hela tre nyrenoverade och fungerande kakelugnar. Här är det bara att flytta in och trivas och njuta av tillvaron då många stora renoveringar är gjorda så som tak, fasad, V/A, el, VVS och renoverade radiatorer med nya termostater. Huset är välplanerat och fördelar sina totalt 158 m² på två våningar med en källare. På entréplan möts vi av den välkomnande hallen som leder vidare till ett hemtrevlig kök med plats för matgrupp, ett vardagsrum med kakelugn och ett sovrum med kakelugn. Badrummet är nyrenoverat och utbyggt 2018.
På övervåningen möts vi av en övre hall, ett sovrum med vedspis och ytterligare ett sovrum med kakelugn. I källaren, som också är renoverad, finns det gott om ytor för förvaring.
På tomten, som är stor och innefattar dryga 1 500 m², finns en nybyggd altan intill entrén samt ett uthus i två våningar med gott om förråd och förvaringsmöjligheter. Detta är något som bör upplevas på plats så ta chansen och anmäl dig till visningen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Surahammar

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 21
    jun
    Mån 21 jun kl. 17:00–17:45
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.