Kommande

Skogsfruvägen 61

Rimbo, Norrtälje kommun Se på karta

3 600 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
154 m²
Tomtarea
1 030 m²
Byggår
2002
Kommande

Längst in på en stillsam återvändsgata ligger denna mycket fina villa som erbjuder en generös storlek på hela 154 kvm. I anslutning till huset finns, via en separat ingång, ett praktiskt enbilsgarage. Huset ligger med ett mycket ogenerat läge och på en fin trädgårdstomt på 1030 kvm med gott om plana ytor för lek och spel.

Entreplanet består av sociala ytor med ett rejält vardagsrum som har plats för många gäster eller den stora familjen. Här finns en braskamin som värmer och höjer trivselfaktorn! Stort kök med gott om arbetsytor, rejält duschrum samt en grovingång med tvättstuga. Det övre planet består av 3 stora sovrum, stort helkaklat duschrum samt ett allrum med utgång till balkong som ligger i ett soldränkt söderläge. Huset är väl omhändertaget och har genomgående stilsäkra färg- och materialval. Ny luftvärmepump som installerades för ca 3 år sedan.

Mycket barnvänligt läge med fotbollsplan och förskola som nära granne. Här har du även närhet till bad i Långsjön, ca 1 km från fastigheten, i Långsjön finns ytterligare en kommunal badplats. Det finns också ett mycket uppskattade badhus. Från huset har du närhet till allt som centrum har att erbjuda matbutik, apotek, bank, systembolag och restauranger.

Mycket goda kommunikationer med buss från Rimbo Station till Stockholm, Norrtälje, Arlanda och Uppsala.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Linus Thor

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Linus Thor, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.