Modern strandnära villa

Rio Real, Costa del Sol, Spanien

1 371 000 euro
VillaVilla

Sista enheterna i denna storsäljande nyproduktion av moderna villor som är beläget i ett utsökt område bara 900 m från havet och 3000 m till gamla stan i Marbella. Området ligger omslutet av olivlundar i en sluttning med utsikt mot havet med dess sanddyner som kännetecknar strandområdet öster om Marbella. Boendet kombinerar det bästa av två världar – närhet till centrala delar av staden med ett lugnt och rofyllt läge. Designen på villorna har tagit fasta på ett stilfullt modernt boende i denna exklusiva miljö – bostaden har en öppen interiör med insläpp av naturligt ljus genom stora öppningsbara glaspartier från golv till tak. I bostadsområdet kan man även koppla av i det gemensamma klubbhuset med inomhuspool, SPA, gym och loungeavdelning.

Villorna finns i flera varianter såväl exteriört som interiört – du kan även individuellt välja på fyra olika kökslösningar såsom öppet kök (som i vårt bildexempel), kök med bardisk, centrerat kök eller avskilt kök. Varje villa har privat trädgård och en pool som ligger i direkt anslutning till den täckta nedre terrassen (60 m2) som förlänger salongen till en härlig plats att koppla av vid. Flera av dessa tomter har havsutsikt - bilderna är från en visningsvilla.

Villan i detta exempel har 4 sovrum. På nedre plan möts man av den härliga och öppna salongen samt 1 rymligt sovrum med direkt access till trädgården. På övre plan finns 3 rymliga sovrum – alla med direkt utgång mot de generösa terrasserna som går runt bostaden på tre sidor. Villan har en stor bilparkering under tak (ca 30 m2).

Villa med 4 sovrum av samma hustyp som detta exempel har pris från 1 371 000 EUR.

Kontakta oss snarast för mer information om de olika varianterna på dessa villor. Detta nybyggnadsprojekt har mottagits mycket positivt av marknaden – på mycket kort tid har den tidigare fasen fulltecknats.

Strandområdet har flera strandrestauranger (900 m till havet) – där finns även den sköna restaurangen och baren Trocadero Arena Beach Club som har öppet från förmiddag till midnatt. De golfintresserade har fantastiska möjligheter då den högklassiga banan Rio Real Golf löper från området ända ned mot havet – här finns även den trevliga golfrestaurangen Rio Real Golf Hotel & Restaurant (1100 m från bostadsområdet).
De genuina centrala delarna av Marbellas restaurangkvarter med Gamla stans mysiga gränder och torg finns inom 3 km avstånd. Dessutom ligger den världsberömda marinan Puerto Banus med det största utbudet på Costa del Sol av restauranger, nöjesliv, strandliv och exklusiva butiker bara 11 km västerut. Flygplatsen i Malaga når man på 40 min med bil eller buss (5 km).

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
180 m²
Biarea
153 m²
Tomtarea
650 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
2017

Sam Hultegård

Svenska Mäklargruppen

Telefon: 08-55 11 57 97 Kontor: 08-55 11 57 97

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Statistik

184
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 106 dagar sedan, den 8 oktober 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips