Rödögården 563

Rödön, Krokoms kommun Se på karta

5 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Biarea
47,4 m²
Tomtarea
1 630 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
59 100 kr/år

Som taget ur ett avsnitt av "Grand Design Sverige" finner ni denna magnifika villa på Rödögården 563. Arkitektritat på riktigt där det endast finns en modell av denna skapelse. Nuvarande ägare har valt att bygga ihop samtliga byggnader på ett väldigt smakfullt vis vilket gör att huset känns större och samtidigt avskiljt från separata delar. Här bor du med skogen inpå knuten med ett insynsskyddat soldäck, "fire-pit" och relaxavdelning på Jämtländskt vis.

Till villan finns även ett stort garage samt ett orangeri.

Denna villa är inte bara ett hem; det är en konstnärlig skapelse. Varje aspekt av designen är noggrant övervägd och utformad för att skapa en harmonisk och funktionell miljö. Den rena, enkla estetiken i skandinavisk design är tydlig överallt, med naturliga material som trä och sten som används på ett sätt som smälter samman med omgivningen.

Denna villa är inte bara ett hus; det är ett konstverk, en livsstil och en möjlighet att äga en unik del av skandinavisk arkitektur. Om du drömmer om att leva i minimalistisk elegans och omfamna den svenska naturen, är detta hemmet för dig. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt som denna underbara villa har att erbjuda!

Det första du kommer att märka när du kliver in i denna villa är känslan av ljus och rymd. Stora panoramafönster låter det naturliga ljuset flöda in och ger dig imponerande vyer över den omgivande naturen. Öppna planlösningar skapar en känsla av gemenskap och möjlighet till anpassning av ditt eget utrymme.

Beläget på Rödön, Krokom, har du nära till naturen och samtidigt bekvämt avstånd till allt du behöver. Vackra vandringsleder, sjöar och skogar väntar utanför din dörr, medan affärer, skolor och andra bekvämligheter finns inom räckhåll.

För mer information, kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Amanda Freskgård, Husfoto
Ambition Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Oscar Qvicklund

Ambition Fastighetsförmedling
Mäklare Oscar Qvicklund, Ambition Fastighetsförmedling
0738402025