Lysegården 110

Romelanda, Kungälv Karta & restider

3 695 000 kr
VillaVilla

Välkommen till villa "Gulltorpet" i natursköna Lysegården, strax utanför expansiva Diseröd. Ett hem med historia från sekelskiftet där torpet blev till moderniserad bostad under 60-talet. Under 90-talets början skedde sedan en totalförvandling då omfattande om- och tillbyggnation med renoveringar från grunden skapade byggnaden vi har kvar än idag. Ett mycket gediget hus, bekvämt i ett plan med attraktiv storlek i vackra omgivningar.

Här finns allt man önska i ett modernt och bekvämt boende som har fått en ordentlig översyn och uppdatering av ytskikt så sent som under 2019. Effektiv bergvärme, stora ljusa rum, eldstad både ute som inne och inte minst en härlig rymd. Mycket flexibel planlösning där ordentliga förvaringsmöjligheter samsas med två helkaklade badrum, varav ena med badkar och det andra med bastu. Lägg därutöver till separat tvättstuga, möjlighet till groventré och inte minst ett fräscht kök med nya och påkostade maskiner. Missa heller inte tacksamheten till carport och ett minst sagt tilltaget vidbyggt garage med extra mycket plats både på längden och höjden, för enkel invändig åtkomst.

Bo tyst och rofyllt, granne med natur, idylliska naturstråk och välbesökt golfbana direkt utanför dörren. Trädgården är lättskött med sin stora platta gräsmatta samtidigt som tomten erbjuder fina uppställningsmöjligheter och ett charmigt uthus, perfekt till förvaring, från förra seklet. Uteplatsen är tilltagen i sin storlek, har en lyxigt automatiserad markis och ligger glädjande nog i soligt söderläge.

I närheten finns bland annat Lysegårdens Golfklubb, Svartedalens naturreservat och härliga Romesjön. I det växande Diseröd erbjuds mataffär, skola och barnomsorg. På vägen utanför passerar lokal- och skolbuss och med bara 10 minuter till växande Kungälv saknar man aldrig vare sig handel, service eller kommunikationer.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
156 m²
Biarea
36 m²
Tomtarea
2 899 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
28 300 kr/år
Byggår
1961
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lysegården 110 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 695 000 kr
Driftkostnad
28 300 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

6 819
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 30 dagar sedan, den 18 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips