Kommande

Rosendalsslingan 3 - Nyrenoverat

Rosendal, Vallentuna Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
121 m²
Tomtarea
707 m²
Byggår
1982
Driftkostnad
29 704 kr/år
Kommande

- Insynsskyddad tomt
- Integrerat garage
- Bergvärme
- 4 sovrum

Välkommen till Rosendalsslingan 3. Ett hus för dig som söker dig till ett lugnt område för familjen. Här bor du med absolut närhet till natur, Vallentunasjön och kort bilväg till Vallentuna Centrum med allt som finns att erbjuda.

Fantastiskt enplanshus i optimal planlösning och vacker trädgård som precis genomgått en smakfull renovering. Modernt kök med köksö och generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Stort vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord. Hela fyra sovrum i olika storlekar. Integrerat garage med god plats för diverse förvaring i form av två förråd. Ett av förråden kan även inredas till kontor. Två moderna badrum samt tvättstuga. Insynsskyddad tomt med vacker häck och gräsmatta runtom huset. Inglasat uterum i anslutning till entrén med plats för diverse utomhusmöblemang.

Rosendal är ett väldigt omtyckt och barnvänligt område i Vallentuna med närhet till skola, förskola, populära golfbanor och kommunikation. I Vallentuna är du aldrig långt borta, med bil tar du dig snabbt och enkelt in till Stockholm via Arningevägen eller Norrortsleden. Åker du hellre kommunalt väljer du Roslagsbanan som tar dig till centrala Stockholm på ca. 30 minuter.

Kontakta ansvarig mäklare för intresse, Filip Gröholt Mäklarringen 072-252 11 99.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Täby

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.