Blåmesgatan 17

Runnabäcken, Kungsörs kommun Se på karta

3 650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
132 m²
Tomtarea
901 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
33 160 kr/år

Välkommen till denna nybyggda 1-plansvilla på friköpt tomt i populärt område! Entrén är rymlig med klinkergolv och stor garderob med skjutdörrar. Vidare så är det öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I vardagsrummet kan man njuta av braskaminen mörka höst- och vinterkvällar eller gå ut och sätta sig på soldäcket varma sommardagar. Det exklusiva köket (HTH) är utrustat med de senast med spishäll med inbyggd spisfläkt, kvartskomposit bänkar och två hoar varav en för grönsaker. Huset värms upp av frånlufts värmepump vilket innebär härlig komfort med vattenburen golvvärme och bra ekonomi. 2 fina badrum med klinkergolv, helkaklade väggar en med dusch och en med badkar. Huset inrymmer 4 sovrum i bra storlek.
Tomten är finplanerad med möjlighet att skapa sitt eget. I carporten och på garageuppfarten är det lagt betongplattor. Stort förråd är vidbyggt carporten.

I Kungsör finns bio, matvaruaffärer, banker, förskolor, skola, vårdcentral, sporthall mm. Dessutom ligger Kungsör vid Mälaren där det finns bad- och båtplatser.

Lätt att pendla med tåget till större städer såsom Eskilstuna, Västerås, Örebro och Stockholm.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Köping

Kontakta mäklaren

Maria Hellström

Mäklarhuset Köping
Mäklare Maria Hellström, Mäklarhuset Köping
0768582022

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas