Kommande

Hagvägen 3

Runsbäck, Mörbylånga kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
150,5 m²
Tomtarea
1 197 m²
Byggår
2023
Driftkostnad
43 550 kr/år
Kommande

Möjlighet till visning tisdag 11 april - kontakta mäklaren för mer information eller anmäl dig på vår hemsida.

På attraktivt läge i Runsbäck uppförs detta oerhört trivsamma enplanshus från Myresjöhus om 150,5 kvm. Här ges möjlighet att bli den första att vrida om nyckeln och flytta in - huset kommer att stå färdigt i maj 2023. Huset är under uppförande och de flesta valen är gjorda - alla i genomtänkt stil. Viss möjlighet till tillval finns fortfarande, prata med mäklaren för mer information kring detta.

Bostaden blir modern och bekväm och utrustas med allt man önskar av ett nytt hus. Vattenburen golvvärme via energieffektiv frånluftsvärmepump, braskamin, spatiöst vardagsrum med ryggåstak, välutrustat HTH-kök, två helkaklade badrum och sovrumsavdelning med tre sovrum och extra allrum! Genomtänkt planlösning, fina materialval och en härlig rymd tack vare den generösa takhöjden, öppen planlösning och gott om ljusinsläpp. Smakfullt valda golv i klinker och ekparkett. Bygglov för garage finns.

Bra belägen och generöst tilltagen hörntomt om 1 197 kvm på omtyckt läge med närhet till det mesta som Färjestaden har att erbjuda - skolor, förskolor, vacker havsmiljö, rogivande natur och Ölands köpstad med stort utbud.

Möjlighet finns för köparen att ta över processen från säljaren och kunna påverka det fortsatta bygget.

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Kontakta mäklaren

Eric Giljam

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Eric Giljam, Pontuz Löfgren AB
0709755007

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.