Landskronavägen 592

Rydebäck, Helsingborg Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
200 m²
Biarea
120 m²
Tomtarea
1 066 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
67 242 kr/år

På det optimala lantliga läget hittar ni ett otroligt välskött hus med två uthyrningsbara lägenheter. Här bor ni inte bara granne med vackra åkrar, utan bor nära havet och dessutom golfbana. På Landskronavägen 592 bor man i ett 1,5-plans hus med garage, och det finns dessutom två uthyrningsbara lägenheter med separata ingångar. Perfekt som extra inkomst!

Det vitputsade fastigheten disponeras i två plan, och är genomgående gottskick. Genomgående sobra färgval, moderna materialval och generösa umgängesytor skapar ett hem av harmoni där ni kommer trivas länge. Entréplanet fördelas med ett stort sällskapskök med halvöppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Dessutom finns här ett rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter och självklart finner ni även ett badrum och separat tvättstuga.
Köket går i ljusa toner med kvalitativa vitvaror. De vågade kakelväggarna i två olika färger är inte bara praktiska och lättstädade; de bidrar också till den genomtänkta känslan som genomsyrar all renovering. När ni går via den halvöppna planlösning mot matplats och vardagsrum får ni bara inte missa den vackra fungerande kakelugnen. Perfekt så här framåt höstkanten!
Via entréplanet är steget inte långt ut i trädgården. Denna vackra trädgård är lika genomtänkt som huset. Här finns otaliga mysiga uteplatser, med träaltan och skön gräsmatta. Bara att bjuda in vänner och familj och välja sittplats utifrån hur solen skiner just den dagen.

Upp för den öppna moderna trappan öppnar sig ovanvåningen. Här hittar ni två sovrum och ett generöst påkostat badrum. Allt känns modernt, genomtänkt och materialvalen i samtliga utrymmen är klanderfritt valda för att matcha fint. Grädden på moset måste nog ändå vara balkongen från ett av sovrummen. Här kan ni ta frukosten på sängen till en helt ny nivå!

Här på Landskronavägen 592 bor ni inte bara i ett fantastiskt hus. På tomten ligger dessutom två smart placerade lägenheter, med separata ingångar. Perfekt för den som vill hyra ut och därmed få en extra inkomst.
Som om detta inte vore nog skäms ni bort med ett rejält garage. Här har ni inte bara plats med bilen - här kan ni också förvara allt möjligt och omöjligt.

Välkommen att kontakta Bob Kjellsson för visning av ert nya hem!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City