Landskronavägen 612

Rydebäck, Helsingborg Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
163 m²
Tomtarea
3 235 m²
Byggår
1847
Driftkostnad
64 906 kr/år

Med ett naturnära och attraktivt läge på Landskronavägen 612 ute i Rydebäck hittar vi denna fastighet som består av stor tomt om 3235 kvm med mycket potentiella möjligheter. Här erbjuds ett boningshus om 163 kvm delat på två plan, en charmig kvarn med förrådmöjligheter, kontorsyta med lagerförvaring samt övernattningslägenhet med två sovrum. Tomten erbjuder en trevlig & insynsskyddad trädgård samt en annan med fantastisk utsikt över golfbanan och ridstig. Stenlagd mysig yta med badtunna- perfekta stället för avkoppling och grillning.

Boningshuset består av 163 kvm fördelat på två plan. Bottenvåning erbjuder stora sällskapsytor i form av vardagsrum och matsalsrum som är lätt att möblera. Ett sovrum/kontorsrum, en toalett, en tvättstuga samt kök med bra förvaring och plats för matbord.
Ovanvåning erbjuder två sovrum på varsin sida med förvaringsmöjligheter, ett allrum och ett stort helkaklat badrum med bastu, duschhörna, dubbelvask och spegel.

Kontor/övernattningsbostad
Kontorsdelen är enorm och består av fem enkla arbetsrum, en toalett, en verkstad samt stor gemensam yta och mycket goda förvaringsmöjligheter. Lokalen är väldigt välanpassad att driva verksamhet i.
Komplett övernattningslägenhet med två sovrum, ett badrum, ett fullutrustat kök och vardagsrum. Här finns det tillgång till trädgård.
Kvarnen idag används som garagetillgång på bottenplan. Resten av byggnaden står tomt idag.
Välkommen hem.

Säljaren önskar privata visningar. Kontakta mäklaren vid intresse.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Helsingborg