Ekegårdsgatan 31

Rydénskan, Ronneby Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
133 m²
Biarea
97 m²
Tomtarea
589 m²
Byggår
1958
Driftkostnad
23 900 kr/år

Välkommen till denna trevliga villa på Rydenskan.
Huset har utsikt ner till Ronnebyån och nuvarande ägare arrenderar marken mellan tomten och ån.

Villan har idag 1 stort sovrum, allrum/vardagsrum på ovanvåningen samt 2 stora sovrum, matrum/vardagsrum med kamin på entréplan. Utöver detta finns det ett stort hobbyrum/allrum i källaren samt ett kontor. Sammanlagt finns här 7 rum inkl källaren. Huset har två badrum båda inredda med klinker och kakel -13. Köket är ett rejält arbetskök med plats för matbord precis intill.
Huset värms upp genom bergvärme. Huset ventileras genom mekanisk frånluftsventilation med återvinning till värmepump. På övervåningen finns luftkonditionering genom bergkyla. Fiber är indraget.

Utöver detta har huset en väldigt vacker trädgård med pergola, vackra blomstrade rabatter, liten mysig eldstad och den stora härliga uteplatsen på baksidan som är under tak. På sommaren är tomten till stor del insynsskyddad då grönska och blomsterbuskar skärmar av mot grannarna. Utsikten ner till Ronnebyån är såklart en utav det bästa fördelarna med trädgården. Marken mellan tomten och ån arrenderas idag, vilket gör att man har tomt ner till ån.

Rydenskan är ett bra familjeområde med gångavstånd till det mesta i Ronneby. På Rydenskan finns lekplats, förskola samt F-6 skola och precis intill huset finns promenadstråk i vacker lövskog med hav av vitsippor på våren.

Välkommen att boka er på visning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ronneby