Åkaregatan 2

Rydsgård, Skurups kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
133 m²
Tomtarea
565 m²
Byggår
1910
Driftkostnad
25 259 kr/år

Välkommen till Rydsgård och till denna villan på Åkaregatan 2!

Nu kan vi presentera en gedigen och spännande villa på mycket bra läge i Rydsgård. Nära till det mesta byn har att erbjuda såsom livsmedelsbutik, pizzeria, tågstation, vårdcentral och barnens förskola samt skola. Naturområden samt Rydsgårds fina fotbollsanläggning ligger endast en kort promenad bort. Mitt i centrum med andra ord men endast 14 minuters bilväg till naturen och stranden Ett läge som lämpar sig perfekt för den som pendlar till Malmö/lund samt för barnen att lätt och enkelt kunna ta sig fram och tillbaka ifrån skolan. Malmöregionen nås snabbt och enkelt via E65an eller via pågatågen på endast 30-40 minuter.

Bostaden om 133kvm är fördelat på 1 1/5 plan och erbjuder fin rymd i alla rum, trevliga stora fönsterpartier och en spännande planlösning! Här erbjuds idag två sovrum (med möjlighet att uppföra fler), ett rejält badrum med duschväggar, ett rymligt kök med plats för en mindre matgrupp vid det vackra fönstret som vetter ut mot trädgården. Vidare ett större matrum i anslutning till köket samt ett mycket stort allrum som på ett enkelt sätt går att dela av och få ytterligare sovrum om så önskas. Vidare på det övre planet erbjuds två sovrum i bra storlek och ett generöst allrum med fin rymd som enkelt går att dela av och få ytterligare upp till två sovrum här, för den som har behov utav detta. Ifrån allrummet går det på ett enkelt sätt att ta sig ut till balkongen om ca 7 kvm som vetter ut mot trädgården.

Till bostaden hör en trevlig trädgårdstomt med diverse olika spännande fruktträd, blomstrande buskar, generösa gräsytor och en mindre damm . Varm välkomna att boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup

Kontakta mäklaren

Therese Malekzadeh

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
Mäklare Therese Malekzadeh, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
0705616070