Kommande

Lägerhyddsgatan 33

Rynninge, Örebro kommun Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
121 m²
Tomtarea
244 m²
Byggår
2010
Kommande

Snart saluförs detta välplanerade och mycket tilltalande äganderättsradhus på Lägerhyddsgatan 33 i Rynningeåsen. Här bor du med unik gaveltomt, ett absolut toppläge. Vi välkomnas av en trevlig genomgående planlösning som känns luftig och rymlig, fint ljusflöde från dom stora fönsterpartierna. Här är allt stilfullt och modernt. Vi står på parkettgolv som är genomgående och alla väggar är målade i ljus kulör. Vardagsrummet har öppen planlösning mot det stilrena köket vilket skapar en härlig plats för umgänge samt ett rymligt helkaklat badum och separat klädvårdsdel med egen groventré. Golvvärme på hela nedervåningen!
På husets övre plan finner vi tre sovrum med goda möjligheter att göra ett fjärde av allrummet. Modernt badrum. Goda förvaringsmöjligheter i form av garderober.

Bostaden har en fantastisk tomt med hörnläge. En ombonad uteplats med rum för både för matgrupp eller loungegrupp, uteplatsen nås från köket. Här finns även carport med tillhörande förrådsdel för massor av förvaring.
Gräsmattan är väl tilltagen och löper längs hela gaveln på fastigheten, här finns plats för både odlingslådor och studsmatta om så önskas. Fastigheten är belägen med stor gräsmatta på framsida med plats för framtida uteplats.
Förråd på tomten i anslutning till carporten. Gästparkeringar som tillhör samfälligheten finns att tillgå sina gäster.
Här bor du i barnvänligt kvarter med förskola och flertalet skolor i närområdet. Naturskönt område med gångavstånd till skogen och naturreservatet Rynningeviken. För den som gillar att träna finns venaspåret och gym alldeles i närheten.

Kontakta ansvarig mäklare Mattias Fredriksson för mer info kring processen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Mattias Fredriksson

Bjurfors Örebro
Mäklare Mattias Fredriksson, Bjurfors Örebro
073-257 77 57

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.