Vallgatan 29

Säffle kommun Se på karta

1 875 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
117 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
1 374 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
43 141 kr/år

En mycket trevlig etage-villa med källare och vidbyggt garage. Välplanerade ytor som ger plats för familj, gäster och hobby. Modern planlösning, du välkomnas in i en entréhall som öppnar upp sig till allrum och vardagsrum i vinkel och du möter det nya stilrena köket direkt till vänster. Givetvis finns en gäst-toa i direkt till höger.
I vardagsrummet finns luftvärmepump (ny 2019) och öppen spis med insats (ny årskiftet 2018/2019), som båda ger ett extra tillskott till värmeekonomin. Nuvarande ägare har eldat mycket det sista året och det har verkligen hållit nere elkostnaden. Via vardagsrummet når man ett nytt härligt soldäck.

Några trappsteg tar dig upp till etage 2 med hall och tre bra sovrum samt rymligt hygienrum. Alla sovrummen har bra storlek och två av dem har dörr till längsgående balkong. Tillbaka till entréplanet och några trappsteg ned hittar vi källaren med utmärkta ytor för förvaring, bra storlek på tvättrum och klädvårdsrum. I anslutning till infarten finns garage med plats för 1 bil.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Säffle

Kontakta mäklaren

Maria Larsson

Fastighetsbyrån Säffle
Mäklare Maria Larsson, Fastighetsbyrån Säffle
070-688 53 43
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas