Lokevägen 32

Saltsjö-Boo/Källvägsområdet, Nacka kommun Se på karta

11 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
113 m²
Biarea
111 m²
Tomtarea
1 485 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
41 583 kr/år

Bakom häckar och staket finns denna unika fastighet som imponerar när ni gör entré. På samma sätt lurar husets yttre förbipasserande men innanför väggarna finns ett modernt och smakfullt renoverat hem med speciella detaljer och rum som förvånar dess besökare. Detta är helt enkelt en fastighet och ett hus som ni måste se!

Tomten om hela 1.485 kvm erbjuder allt ni önskar och lite till. Här har ni en stor grön gräsmatta stor nog för fotbollsmatch samt en köksträdgård med odlingsbäddar och växthus på tomtens nedre del. På den övre delen har ni en boulebana, ett enormt trädäck i flera nivåer med pool, spabad och utrymme för flera sittgrupper och solstolar. En stor pergola med loungegrupp, matgrupp och ett förstklassigt utekök bjuder in till en social utemiljö som hänför.

Den klassiska 60-talsvillan i två plan erbjuder ett modernt och härligt hem om hela 224 kvm och redan när ni kliver innanför dörren och blickar in anar ni de härliga sociala och öppna ytorna i kök, matrum och vardagsrum. På nedre plan finns bland annat en spa- och relaxavdelning av sällan skådat slag.

Den här fastigheten är svår att beskriva med ord - ni måste uppleva den. Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Nacka

Kontakta mäklaren

Mia Leijon

Svenska Mäklarhuset Nacka
Mäklare Mia Leijon, Svenska Mäklarhuset Nacka
076-87 87 200