Vickerstigen 5872

Sandviken, Sölvesborgs kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
94 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
423 m²
Byggår
2000
Driftkostnad
33 412 kr/år
Antal besök
5 314
Dagar på Hemnet
10

Ett unikt tillfälle att förvärva ett havsnära välbyggt och underbart fritidshus i populära Sandviken - Blekinges Riviera!
Tomten är friköpt och nuvarande ägare har byggt huset efter tomtens storlek med många spännande detaljer och speciallösningar.
Man kan även utan tvekan bo här permanent om så önskas. Det är gångavstånd till Grammahagens uppskattade badbrygga och och den härliga vita sanden. Här finns även kiosk, restaurang och golfbana på gång/och cykelavstånd. Med nygjorda cykelvägar tar du dig bekvämt och lätt till Sölvesborgs centrum via den omtalade Sölvesborgsbron.

Du välkomnas in genom en stor och öppen hall med mycket goda avhängningsmöjligheter. Tvättstugan har ett bra mått med både grovvask och tvättmaskin. Vidare finns det två rymliga sovrum på entréplan samt ett generöst badrum med klinker och kakel. Kök med matplats och vardagsrum öppnar upp sig genom ett valv. Köket har gott om skåpsutrymmen och här kan den bästa kocken även laga till favoriträtten. Vardagsrummet öppnar upp taket majestätiskt mot nocken. Längst upp har man även satt ett vackert fönster i halvbåge för mer ljusinsläpp. En härlig sprakande braskamin förgyller rummet och värmer vid kyliga kvällar.
På ovanvåningen möts vi av ett allrum och en originell och ståtlig kupa i vinkel. Härifrån kan man också skymta havet speciellt när löven faller. Här finns även ett stort ljust sovrum med bjälkar i tak och delvis havsutsikt.

Härlig uteplats med plattor i sydvästligt läge. Här kan man njuta av middags- och kvällssolen. En markis som är luft- och solstyrd skuggar när så behövs.

Kommunalt vatten och avlopp.

Huset är besiktigat via OBM 2021-10-11. Besiktningsprotokoll och andra viktiga dokument kan laddas ner om du klickar på Fakta & Dokument.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg

Kontakta mäklaren

Lena Siegmund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
Mäklare Lena Siegmund, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.