Skutevikshöjden 9 (Hus 13)

Sannäs, Tanums kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Tomtarea
975 m²

ENDAST 2 HUS KVAR!!!

Välkomna till Skutevikshöjden och denna nyproducerade enplansvilla om 135m² boa.

Här bor ni bekymmersfritt i arkitektritade enplanshus med hög standard. Möjlighet att själv utforma ert boende med tillval och skapa er ett hem som passar just er stil och smak. Sex hus av nio är sålda i området och nu är det således endast tre hus kvar till försäljning! Passa på och kontakta oss för visning och mer information.

Husen har lättskötta järnvitriolfasader och modernt grått plåttak, för att smälta in i miljön. I grundutförandet är husen fördelade på fem rum och kök, ett badrum samt förråd/ tvättstuga. Alla hus byggs i lösvirke som medger viss flexibilitet i planlösningen. För den köpare som är med från början finns utrymme att forma interiören efter egen smak, genom olika tillval.

Några av husen har havsutsikt över Sannäsfjorden och andra har utsikt ut över Mjölkeröds vackra golfbana med omnejd. Det höga läget på berget, skapar en känsla av rymd och här har ni sol hela dagen. Tomterna är lättskötta då husen är byggda på berget, det är bara att komma och gå och istället njuta av ledig tid. På Skutevikshöjden finns möjligheterna till ett aktivt liv, här har ni har Mjölkeröds populära 18- håls golfbana, padelbana, samt en hamn för fritidsbåtar för den som föredrar livet på havet, allt på gångavstånd!

Kring Sannäs finns många fina promenadstigar såväl i skog och mark som längs med havet. Sommartid har ni gångavstånd till golfrestaurangen på Mjölkeröd och på Västbacken finns ytterligare en restaurang. I Sannäs finns en populär badstrand med badbrygga vid sandstranden för de mindre barnen och hopptorn för de större mer äventyrliga.

Sannäs är en mindre by längst in i den, från öppna havet, skyddade Sannäsfjorden. Orten har präglats av sin tradition av stenhuggeri och än idag finns denna industri kvar i mindre skala genom det lokala stenhuggeriet som tillverkar inredning och bänkskivor i exklusiv bohusgranit. I Sannäs finns en fin gemenskap mellan grannar och en aktiv samhällsförening som driver såväl ortens lilla kapell som dansbanan och "Bosses" sjöbod. Under sommartid anordnas flertalet aktiviteter så som midsommarfirande, dans på dansbanan, yoga, Sannäsgolfen, räkfrossa i sjöboden mm. Vid advent är det traditionsenligt tändning av granen på hamnplan med tillhörande mingel samt glögg och lussekatt.

Sannäs ligger geografiskt väldigt praktiskt med egen avfart från E6 och avståndet till Oslo respektive Göteborg med bil är ca 1,5h. Detta möjliggör arbetspendling från orten, med ett praktiskt avstånd från stan ifall man önskar arbeta delvis hemifrån och vill spendera mer kvalitetstid med nära och kära i en fantastisk miljö. Till Grebbestad med butiker och ett stort utbud av restauranger på bryggan är det 10 min med bil och till Tanumshede med allmän service är det ca 7 min med bil.

OBS!
- Det hus som visas på bilderna har flera tillval, vad som ingår i grundutförande hittar ni under dokument i annonsen.
- För att vandra runt i huset med 3D-vy och få en bild av hur det känns i verkligheten, gå in under dokument/ länkar i annonsen.
- För att se en flygfilm över området, gå in under dokument/ länkar i annonsen eller i listen längst upp.

Välkomna mer er intresseanmälan!

Under 2023 kommer försäljning av parhus i bostadsrättsform att starta, passa på redan nu, att som många andra, anmäla ert intresse för bostadsrätterna genom att skriva upp er på anmälningslistan!
Kontakta oss via mail eller telefon

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs

Kontakta mäklaren

Joacim Bergman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
Mäklare Joacim Bergman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
0727-33 90 91