Friliggande villa i Santa Ponsa, Mallorca

Santa Ponsa, Mallorca, Spanien

640 000 euro

740 000 euro -14%

VillaVilla

Bara ett stenkast från en charmig vik, yacht hamnen och den stora sandstranden är det här underbara huset beläget i Santa Ponsa på sydvästra Mallorca. Centrala Palma med alla restauranger och butiker kommer man till på en kort biltur.

Det reformerade huset är fördelat på en våning och ligger på en sluttande tomt. Här finns 4 sovrum och 2 badrum en-suite. Vidare finns det ett vardagsrum med matplats och öppen spis samt ett stort modernt utrustat kök. Huset är omgivet av öppna och täckta terrasser med lite havsutsikt och i trädgården finns en grillplats med sommarkök.

Ytterligare funktioner är varm och kall luftkonditionering med nya splitaggregat, tvåglasfönster, fönsterluckor i aluminium, alarmsystem, en 50,000 liter vattentank med automatisk pump, automatiskt bevattningssystem, två stora separata förråd samt en garage med 2 parkeringsplatser. Möjligheten finns att bygga ut fastigheten med 150 m2 samt bygga en pool.

Området och sevärdheter

Santa Ponsa är ett område som blir mer och mer populärt. De breda sandstränderna, butikerna, internationella restaurangerna och caféerna samt närheten till ett flertal golfbanor och internationella skolorna gör detta till ett område ideellt för dig som söker antingen semesterboende eller något permanent. Palma och flygplatsen ligger omkring 20 minuter bort. På en 10 minuters bilresa kommer man till exklusiva hamnar såsom Puerto Portals och Port Adriano.

https://www.novamallorca.com/en/property/id/745527-house-santa-ponsa-mallorca

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
150 m²
Tomtarea
1 070 m² tomt
Antal rum
5 rum

Statistik

104
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 265 dagar sedan, den 2 maj 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips