Gamla Kyrkstigen 7B

Särö, Kungsbacka Karta & restider

9 895 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Nyproduktion. Med närhet till hav och natur kommer här att uppföras fem välplanerade enplanshus utöver det vanliga. Med inspiration från den omgivande naturen har arkitekt Jonas Söderström skapat villor med en unik och modern arkitektur. Ett högkvalitativt boende med genomgående exklusiva produkter och material. Husen kommer att ha ett hälsosamt inomhusklimat och uppnå energibesparingar med behovsstyrd ventilation, ett smart sätt att reducera elförbrukningen med hjälp av Healthy Home. Interiört möts du av öppna planlösningar, stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp. Kök, matplats och vardagsrum bildar den självklara platsen för gemenskap - både för enkla självklara bestyr och festliga tillställningar i familj och vänners sällskap. Tyska Poggenpohl, världens äldsta och en av de mest välrenomerade köksmärkena ger med sin moderna och tidlösa design, ert hem en prägel av långvarig kvalité och noga genomtänkt design tillsammans och med högklassiga vitvaror från Gaggenau har du förutsättningarna för att få ett kök utöver det vanliga. Solidfloor smyckar hela huset med sitt breda golvsortiment av ekplank och ger den karaktären bostaden kräver.
Villorna är unika - både i sin utformning och i sitt läge. Vi ger dig chansen att vara med och designa dem ytterligare till din personliga smak och stil. Du har stor valfrihet och kan i stort sett välja inredning och material fritt från http://premiuminterior.se. Vi har gjort ett första urval av produkter som ingår i villornas grundutförande och utöver dessa väljer du själv vilka tillval du vill göra till just ditt hem.
För dessa val bokar vi ett personligt möte med Premiuminteriör och Anders Hermansson i deras inspirerande showroom i Göteborg. Du kommer med hjälp av Anders guidas genom hela husets interiör.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
159 m²
Tomtarea
861 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Gamla Kyrkstigen 7B och skaffa lånelöfte nu.

Pris
9 895 000 kr

Statistik

2 649
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 39 dagar sedan, den 9 december 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips