Gamla Kyrkstigen 7D

Särö, Kungsbacka Karta & restider

8 995 000 kr

9 895 000 kr -9%

VillaVilla Nyproduktion 

Etapp 1 - Särö
Här, på omsorgsfullt utvald mark, kommer NORBO Ekohus att bygga i en första etapp två arkitektritade villor i två olika storlekar. Villor som vackert smälter in i den unika miljön med närhet till hav och natur. Inflyttning sker Q2 2018.
Arkitekt Jonas Söderström har skapat villor med en unik och modern arkitektur. Ett högkvalitativt boende med genomgående exklusiva produkter och material. Husen kommer att ha ett hälsosamt inomhusklimat och uppnå energibesparingar med behovsstyrd ventilation, ett smart sätt att reducera elförbrukningen med hjälp av Healthy Home. Interiört möts du av öppna planlösningar, stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp. Kök, matplats och vardagsrum bildar den självklara platsen för gemenskap - både för enkla självklara bestyr och festliga tillställningar i familj och vänners sällskap.Solidfloor smyckar hela huset med sitt breda golvsortiment av ekplank och ger den karaktären bostaden kräver.
Villorna är unika - både i sin utformning och i sitt läge. Vi ger dig chansen att vara med och designa dem ytterligare till din personliga smak och stil. Du har stor valfrihet och kan i stort sett välja inredning och material fritt från http://premiuminterior.se. Vi har gjort ett första urval av produkter som ingår i villornas grundutförande och utöver dessa väljer du själv vilka tillval du vill göra till just ditt hem. Se inspirationsbilder.
För dessa val bokar vi ett personligt möte med Premiuminteriör och Anders Hermansson i deras inspirerande showroom i Göteborg. Du kommer med hjälp av Anders guidas genom hela husets interiör.
Är du intresserad, kontakta Malin Palm hos Mäklarföretaget MOHV 0731-542049.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
159 m²
Tomtarea
861 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Gamla Kyrkstigen 7D och skaffa lånelöfte nu.

Pris
8 995 000 kr

Statistik

6 408
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 110 dagar sedan, den 5 mars 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips