Rothlins väg 20

Särö, Kungsbacka Se på karta

7 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
164 m²
Tomtarea
784 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
37 500 kr/år
Antal besök
6 749
Dagar på Hemnet
14

Nybyggd enplansvilla som ligger på en barnvänlig gata med promenadavstånd till Särö golfbana, tennisbanor samt Stallvikens barnvänliga ständer. Villan har även en stor oinredd vind om ca 118 kvm där det är förberett och framdraget med vatten, el och avlopp.
Vardagsrummet är öppet och integrerat med Kvick köket. Vardagsrummet har en braskamin välkomnar gästerna till minglet innan middagen. Kvick köket har mycket bra förvaring samt en extra bred spishäll och integrerad kyl och frys. Alla köksmaskiner samt tvättmaskin och torktumlare är från Siemens, fläkten är ej från Siemens. Vinkyl. Bänkskivor i sten. Även fönsterbänkar i sten. Stor altan i soligt läge. Vattenburen golvvärme i hela huset. Ekparkett i sovrummen, sobert laminatgolv i kök och vardagsrum samt klinkergolv i övriga utrymmen. Tvättstugan är mycket praktiskt planerad vid entrén. Två moderna och helkaklade badrum med dusch, wc och tvättställ (våtrumsintyg finns). Centraldammsugare.
Tomten har en plan gräsmatta samt stor insynsskyddad altan i soligt söder och västerläge med kvällssol. Carport samt förråd om ca 6 kvm.

Från fastigheten är det nära till den moderna Särö Skola. Det är även nära till bussförbindelser samt till Särö centrum med bl. a. mataffärer, restauranger och bensinstation.

Särö präglas helt av livet vid havet, med båt- och vattensport eller salta bad och promenader längs stranden. Den populära Blomstermåla restaurang finns på Särön. Golf- respektive tennisbanan ligger alldeles i närheten.
Småbåtshamnen ligger på bekvämt promenadavstånd.
1839 invigdes spaanläggningen Särö Havsbad, något som kom att inleda Särös glansperiod runt sekelskiftet. Hit byggdes Sveriges första järnväg där tåglaster med människor från Göteborg transporterades ut för att bada och dricka brunnsvatten. Nu är den välkända Säröbanan, västkustens vackraste cykelbana som tar dig hela vägen in till centrala Göteborg.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Väster