Stenbärsvägen 17

Sätra, Gävle kommun Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
980 m²
Byggår
1984
Driftkostnad
61 109 kr/år

Nu finns möjligheten att förvärva denna trivsamma och rymliga enplansvilla barnvänligt belägen vid en vändplan!
Villan är fint placerad i på en höjd med soligt läge med skogen utanför knuten på en trevlig och lättskött tomt med stenlagd uteplats, gräsytor, fruktträd och bärbuskar samt odlingslådor. Färdiginstallerad robotgräsklippare från Husqvarna ingår i köpet! Tomten inrymmer även ett garage och plats på uppfarten för flertalet bilar. Laddbox installerat i garaget för dig med elbil! Smart utvändig belysning installerad 2021 med Plejd på garage och vid entré.

Här finner du ett välplanerat hem om väldisponerade 150 kvm med fina sociala ytor i form av ett väl tilltaget vardagsrum med braskamin för hög mysfaktor samt gott om plats för både soffmöbler och matsalsmöbel och ett rymligt kök med plats för många sittande gäster. Köket har fått en uppfräschning med nya vitvaror från 2021 och 2022 samt utbytta beslag på köksinredning. Bostaden erbjuder tre bra sovrum samt ett allrum som lämpas för t.ex. hemmakontoret men med möjlighet att dela av till ett mindre rum. Stort badrum med både dusch och badkar, ytterligare en wc samt en mycket rymlig tvättstuga med groventré samt en anslutande klädkammare med gott om utrymme för förvaring.

Stenbärsvägen är en lugn och trivsam gata i Sätra där du har promenadavstånd till förskola, närhet till flertalet skolor, matvarubutik och idrottsområdet Gavlehov. Mycket bra pendlingsläge där du når E4 eller centrala Gävle på 5 minuter med bil. Väl utbyggt cykelbanenät och täta bussförbindelser möjliggör snabb pendling även för den som ej är bilburen.

Bostaden är besiktigad och ansvarsförsäkring (dolda fel) kommer att tecknas för din trygghet som köpare.

Välkommen välkommen hem till Stenbärsvägen 17!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle

Kontakta mäklaren

Sara Eliasson Ernvall

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
Mäklare Sara Eliasson Ernvall, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gävle
072-401 62 59

Visningstider

  • 28
    sep
    Ons 28 sep kl. 16:30–17:00
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.