Kommande

Tömvägen 11

Sigtuna - Granby, Sigtuna kommun Se på karta

7 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
1 179 m²
Byggår
2017
Driftkostnad
38 600 kr/år
Kommande

Denna fantastiska enplansvilla byggdes 2017 och bjuder på en bra och genomtänkt planlösning. Från hallen möter du det stora vardagsrummet med flera fönster i tre väderstreck. Vardagsrummet möter köket via fina glasade innerdörrar. I köket finns ett modernt kök från IKEA med bra vitvaror och matplats med plats för många. Vidare finns ett duschrum med fint Marrakech-kakel, ett badrum samt en separat tvättstuga med grovingång. I villan finns hela fyra sovrum. Samtliga rum har en skön golvvärme.

Trädgården är finplanerad med plana gräsmatteytor, stor altan i söder med markis och i ett härligt vedeldat SPA-bad kan man njuta av den magiska utsikten mot hagarna och glimt av Mälaren. Trädgården har äppelträd, plommonträd och buskar med vinbär. Framsidan har fina grusade partier och intill huset finns ett rymligt garage och plats för ytterligare tre bilar på uppfarten.

Bra driftskostnader via frånluftsvärmepump och befrielse av fastighetsskatt.

Trevligt och omtyckt område som även har gemensam hamnanläggning i Mälaren! Båtplats finns att tillgå omgående mot en inträdesavgift. Vid områdets egna strand finns ett samfällighetshus med bastu. Barnvänligt område med närhet till den nya kommunala förskolan Granby (ca 300 m), skolbuss till Sigtuna och bussförbindelse från väg 263. Här har man närhet till både natur och Sigtuna, Uppsala och Stockholm.

Detta är en kommande försäljning med planerad visningsstart i september - välkommen med Din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Kontakta mäklaren

Lina Gustavsson

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
Mäklare Lina Gustavsson, Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
0705205409

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas