Garnet 16

Sigtuna, Sigtuna Se på karta

5 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
129 m²
Tomtarea
483 m²
Byggår
2012
Driftkostnad
33 160 kr/år

Nu kan ni bli ägare till ett enplanshus i Björkbacka strand med två stora uteplatser och trädgård. Husets design har anpassats och ritats utifrån de dagliga behov man har. Den stilrena fasaden är klädd i vitt trä med stora glaspartier. Huskroppen är väl inbäddat av grönska och staket som skyddar mot insyn. Tomten är en dröm för såväl lekande barn som vuxna som bara vill slå sig till ro. Huvudbyggnadens 129 kvadratmeter är minutiöst planerade och utnyttjade. Bostaden har ett hörnläge. På tomten finns ett isolerat förråd om cirka 8 kvm.

I Husets insida tas ni emot av en genomgående ljus interiör med öppna ytor. Det är tydligt att tonvikten har lagts på en väl tilltagen social del, där kök och sällskapsrum vävs omärkbart in i varandra och skapar kontakt med omgivningarna. Både från köksdelen och sällskapsrummet nås stora solrika terrasser, där sommarmåltiderna avnjuts. Sovrummen har fina förvaringslösningar och ett av dem har utgång till egen terrass. Huset erbjuder två badrum samt en tvättstuga med groventré.

Är ni en familj som söker hus utan trappor då är detta perfekt för er! Ni bor i ett villaområde med närhet till det mesta!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sigtuna/Märsta