Tallallén 3

Silverdal, Sollentuna Se på karta

8 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
143 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
207 m²
Byggår
2012
Driftkostnad
34 804 kr/år

Välkommen till ett modernt hus, med centralt och insynsskyddad läge i populära och trivsamma Silverdal. Här finns ett lättskött hem som är väl omhändertaget (nyproducerat 2012) och med låga driftskostnader. Här blir vardagen enkel då flera förskolor och skolor finns inom gångavstånd och pendlingsmöjligheterna med både buss och pendeltåg finns på nära avstånd. Tallallén är en lugn gata och precis som du hör på namnet är det en allé i mitten vilket ger grönska och detta gör även att du har bra med avstånd till fastigheten mitt över.

Trött på att leta parkering i stan? Här är parkeringsmöjligheterna är goda då du har två carportplatser (bilarna ryms bredvid varandra) och sedan finns flera uppställningsplatser i området för besökare. När du kommer in i området får du småstadskänsla och detta är ett område som passar perfekt för Er som barnfamilj.

Entrén välkomnar dig hem och har en farstukvist med plats för mindre cafébord och stolar. När du kliver in genom ytterdörren möts du direkt av ljuset och den generösa takhöjden om 2,70 meter. Hallen öppnar upp mot både kök och vardagsrum vilket skapar en inbjudande känsla. Hallen har gott om förvaring i skjutdörrsgarderob med Elfa-system och här finns även en klädkammare som även inrymmer barnvagn om så behövs. I detta rum finns även elcentral, värmeanläggning och teknik. Under trappan finns ett förråd som idag utnyttjas till ett praktiskt kontor, prefekt att få undan dator och alla papper.

Kök och vardagsrum har tillsammans fönster i tre väderstreck vilket ger härlig ljus och rymd. Här har du öppen planlösning men ändå rum i rummen som skapar avskildhet, dvs. du slipper se disken i från soffan. Entréplan har vattenburen golvvärme som ger extra komfort. De ljusa parkettgolven och ljust laserade trätaket känns rätt i tiden och ger det där ljusa och fräscha som vi alla eftersöker i våra hem. Köket har gott om förvaring och mycket bänkyta. Här ges plats för hela familjen att hjälpa till vid matlagningen. Några detaljer att titta extra på i köket: stenskiva, extra bred spishäll, dubbla frysar i underskåp (ger mer bänkyta), ugn och mikro i arbetshöjd, stor diskho placerat framför fönster. Matbordet placeras med fördel intill de stora fönsterpartiet mot gården och här ges plats för långbord vid större tillställningar.

Den öppna kontakten med vardagsrummet ger som sagt en social planlösning utan att ha allt i samma rum. Vardagsrummet har plats för större soffgrupp och även matsalsmöbel. Möjlighet finns att dela av för ytterligare ett sovrum (förberett med separata värmeslingor i golv och även eluttag). Från vardagsrummet blir altanen lättillgänglig och sommartid är dörren alltid på vid gavel. Altanen är utbyggd och har plats för både sittgrupp och matsalsbord och här finns sol större delen av dagen. Stort plus med detta hus är direkt accessen till samfällighetens gräsyta bakom grinden. Här ges plats för kubb och bollspel. Tar du trappan ner når du Arrenanders Promenad och Silverbäcksparken som vårtid blommar full av körsbärsblom.

Bostaden har två badrum varav det på entréplan har praktisk placering i hallen. Båda badrummen har dusch och vägghängda toaletter. Självklart komfortvärme i båda (el-slingor). Fönster för ljusinsläpp och vädring samt handdukstork och förvarning finns i tvättställskommoder. Badrummet på övre plan har även badkar vilket är en extra lyx att båda ha dusch och badkar i samma badrum.

Den ljusa trappan tar dig upp till övervåningen och allrummet. Plats för soffa

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna