Höstgatan 3

Simrislund, Simrishamns kommun Se på karta

2 695 000 kr

2 850 000 kr -5 %
Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
104 m²
Biarea
128 m²
Tomtarea
713 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
33 313 kr/år

Detta är ett välplanerat och hemtrevligt boende med praktisk planering. Detta enplanshus med hel källare och vidbyggt garage kan fungera för många familjekonstellationer och är numera i mycket gott skick efter att ha genomgått en stor renovering de senaste två åren. Förutom en genomgripande uppfräschning av näst intill samtliga väggar, tak och golv har fönster, dörrar och garageport bytts ut samt solceller installerats. Detta är numera ett mycket kostnadseffektivt boende på ett lugnt och skönt läge i utkanten av tätorten men med promenadavstånd till stadskärnan.

Man har tänkt till vid uppförandet märks bland annat eftersom det finns både badrum på entréplan samt ytterligare dusch/WC på källarplan, extra praktiskt när man bor många eller har gäster. Bostadens vardagsrum är generöst planerat, här skulle det dessutom gå att förändra planlösningen om ett ännu större rum önskas. Nämnas bör även att det från vardagsrummet är skönt utsikt ned mot havet, särskilt nu via de nyinstallerade dubbla altandörrarna.

Köket har kvar original stommen och ligger i direkt anslutning till både vardagsrum och matrum, en trevlig planlösning men som även öppnar upp för att bygga ett större kök om det skulle önskas i framtiden. Förutom kök är det är två sovrum, ett badrum samt två sällskapsrum som idag finns till förfogande på entréplanet, merparten med nya ytskikt från 2021. På källarplan, som till stor del renoverats, finns två sällskapsrum, två förråd, duschrum samt tvättstuga. Sällskapsrummet via trappan har fått nytt golv med skön golvvärme och därtill nymålade väggar. Via källarplan nås garaget direkt, extra skönt under vinterhalvåret!

Trädgården är trevligt planerad med häck som inhägnar nästan hela trädgården, perfekt för dig med hund eller barn. Därtill består trädgården mest av gräsmatta vilket så klart är praktiskt! Soliga dagar kanske fika eller middag hellre serveras på den stensatta uteplatsen i trädgården som är belägen i tacksamt sydöstläge vilket ger sol från tidig morgon till en bit in på eftermiddagen.

Detta är sammantaget är riktigt hemtrevligt boende på lugnt läge, varifrån det inte är längre än ca 10 minuters promenad till tågstationen och matbutiken. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Österlen

Kontakta mäklaren

Micaela Rydberg

Bjurfors Österlen
Mäklare Micaela Rydberg, Bjurfors Österlen
0701641927