Oxelvägen 12

Sjuntorp, Trollhättan Se på karta

2 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
100 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
1 331 m²
Byggår
1943
Driftkostnad
47 044 kr/år

Här på Oxelvägen 12 hittar ni ett smakfullt renoverat och väldisponerat hus med karaktär! I ett hus med två plan och källare erbjuds ni ett trevligt hem där den varma känslan gör sig påmind direkt när man stiger innanför dörren. Huset har renoverats varsamt under de senaste åren med stilrena och genomtänkta material och detaljer, allt för att behålla husets karaktär. Trevliga detaljer som plankgolv, tegelväggar, braskamin etc. ger huset höga stilpoäng och den genomgående höga standarden gör det lätt att trivas.

Fastigheten erbjuder dessutom en fantastisk trädgård med diverse fruktträd och blomster samt flertalet uteplatser. Framför allt den stora altanen i sydvästläge som är den självklara platsen för sommarens alla middagar i goda vänners lag.

Bostaden är attraktivt belägen med närhet till det bästa Sjuntorp har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Här bor man med fina promenadstråk och naturen inpå husknuten samt Smörsjön om man önskar ett svalkande dopp. En kort promenad bort når man matbutik, förskolor, skola och busshållplats.

Anmäl ert intresse redan idag för att inte missa detta tillfälle!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan