Linköpingsgatan 34

Skänninge, Mjölby kommun Se på karta

1 500 000 kr

1 750 000 kr -14 %
Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
125 m²
Tomtarea
1 026 m²
Byggår
1936
Driftkostnad
44 337 kr/år

Välkomna till Linköpingsgatan 34 och denna rymliga villa från 1936. Villan har ett centralt och lugnt läge i trivsamma Skänninge. Huset som från början varit ett flerfamiljs hus erbjuder stora ytor på två plan samt en hel källare med gott om förvaringsytor. Planlösningen är delvis flexibel med möjlighet till 3-4 sovrum. Idag rymmer huset kök, badrum och fina sociala ytor på entréplan samt allrum och sovrum på det övre planet. Flera av rummen har ljusinsläpp från flera håll vilket ger ett riktigt fint ljusinsläpp. Huset värms smidigt upp via fjärrvärme vilket ger en bra driftekonomi. Trädgården som omger huset är gedigen med allt ifrån japansk lönn till otaliga bär och fruktträd och vackra rosor. En riktigt prakt sommartid och något för den trädgårdsintresserade med gott om odlingsmöjligheter.

Härifrån har ni nära till det mesta som underlättar i vardagen. I närområdet finns bland annat mataffär, flera skolor och bra barnomsorg. På några få minuters promenad når man dessutom pendeln med bra förbindelser till närliggande städer. Huset är vidare strategiskt bra beläget i skärningspunkten mellan Mjölby, Motala, Vadstena och Väderstad. Inom några minuters bilresa når man E4:an samt riksväg 32 vilket ökar pendlingsmöjligheterna ytterligare .

Så här berättar säljaren om vad de tycker är det fina med fastigheten "Funkishus med stora fönster (mycket ljus) och trägolv i flera rum. Trädgården är stor - mängder av olika växter trivs här. I trädgården finns fruktträd, körsbär och bärbuskar. Nära pendeln, vårdcentral och skolor. Apotek i närheten och likaså matvarubutik. Nära idrottspark och bad. Möjligt att bygga till vid behov. Stor balkong"

Varmt välkomna till Linköpingsgatan 34!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby

Kontakta mäklaren

Sandra Tidblom

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
Mäklare Sandra Tidblom, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby
0723-23 98 00