Båtsmansvägen 31

Skanör, Vellinge kommun Se på karta

5 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m²
Tomtarea
210 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
49 974 kr/år

Varmt välkomna till ljuvliga Skanör. Här bor ni med cykelavstånd till stranden, fina landskap och några av Sveriges bästa förskolor och skolor runt knuten. Området kring Skanörsgården är bilfritt vilket ger en extra lugn och trygg tillvaro. Bakom grinden finner ni en insynsskyddad och trevlig uteplats. Här skiner dagens första solstrålar och skapar en perfekt plats för morgonkaffet. På framsidan skiner solen fram till tidig eftermiddag.

Huset är välplanerat med en praktisk planlösning som passar lika bra för ett par som för en barnfamilj. Till höger från hallen ligger köket. Köket är väl tilltaget med stora fönsterpartier mot framsidan. Dessa fönster hjälper till att släppa in gott om dagsljus och skapar en luftig känsla i rummet. I köket får ni smidigt plats med ett större matbord med plats för 6 personer där ni kan bjuda in till trevliga middagar med vänner och familj.

Vidare in i huset passerar ni förbi både tvättstugan och en gäst-wc. Båda lika viktiga för den praktiska tillvaron i ett boende. Nästa steg blir in i vardagsrummet. Här strömmar dagsljuset in från de stora fönsterpartierna i väster. Rummet möbleras smidigt med en mysig soffa och givetvis finns det även plats för ett matsalsbord om så önskas. I anslutning till vardagsrummet ligger ett av husets fyra sovrum. I många av bostäderna längs gatan har detta rum integrerats med vardagsrummet för att få ett större rum med mer ytor. Från vardagsrummet når ni det nylagda trädäcket. Stort och fint i bästa västerläge. Här kan ni tända grillen och njuta av den värmande kvällssolen.

Under trappan finns gott om praktisk förvaring. Trappan leder er sedan upp till ovanvåningen och sovavdelningen. Här ligger sovrummen väl avskilda från de sociala delarna av huset. De två sovrummen till öster har vacker utsikt över fälten, havet och Höllviken. Alla sovrum är väl tilltagna med inbyggda garderober. Master bedroom på västersidan har egen klädkammare med gott om förvaring. På ovanvåningen finns även badrummet. Ett fint renoverat badrum med en rejäl bastu i anslutning till badrummet. Under vintertid används den flitigt och ger lite extra lyx i vardagen. På vinden finns gott om plats till förvaring.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höllviken

Kontakta mäklaren

Gustav Elfving

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höllviken
Mäklare Gustav Elfving, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höllviken
0706-44 84 42

Visningstider

  • 14
    aug
    Sön 14 aug kl. 11:00–11:40
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.