Tårepilsvägen 6

Skanör, Vellinge Se på karta

14 850 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
180 m²
Tomtarea
2 449 m²
Byggår
1905
Driftkostnad
63 464 kr/år
Antal besök
21 761
Dagar på Hemnet
11

Ljuvliga detaljer från svunna tider och en privat grind som leder till Skanörs stadspark. Idyllen är total i det putsade sekelskifteshuset, där gammalt och nytt möts med välbalanserad harmoni. Från utsidan anas en känsla av Frankrike, vilket troligtvis beror på den generösa fönstersättningen med småspröjsat glas. Från insidan bidrar dessa till ett genomgående massivt ljusflöde som framförallt är tydligt i den vackra vinterträdgården. På entréplanet dominerar sällskapsytorna som har fin kontakt med trädgårdsmiljön genom flera utgångar och fönster. På det övre planet finns en möblerbar hall, ett stort badrum och tre sovrum, varav det ena har utgång till en njutbar balkong.

Tomten är av parkliknande karaktär och har en otrolig yta på hela 2 449 kvm som är avstyckningsbar. Den tidigare tjänstebostaden är totalrenoverad och har inretts som gästhus med badrum, pentry och loft. Garaget som byggdes för ett par år sedan rymmer även ett anslutande gästrum.

Läget är ypperligt. På få minuter till fots når du Skanörs mysiga kärna med service, butiker och restauranger. Lika lätt är det att ta sig till stranden och naturupplevelser. På Tårepilsvägen 6 får du ett hem med själ utan att behöva lägga massor av tid på renovering.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Höllviken