Bäckvägen 22

Skarpäng, Täby kommun Se på karta

9 975 000 kr

11 975 000 kr -17 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
139 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
814 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1977
Energiklass
F
Driftkostnad
59 013 kr/år

Välkommen att bli nästa ägare till Bäckvägen 22 i Skarpäng! Alldeles bredvid trevliga Mörtsjön ligger detta underbara enplanshus som genomgick en arkitektritad totalrenovering 2012-13. Här njuter man av den sjönära känslan och årstidernas skiftningar över sjön. Huset är inrett med genomgående mörka trägolv, vitmålade väggar och badrum i svart sten och vitt kakel. Via breda skjutdörrar från vardagsrum och kök har man direktaccess till den stora altanen med pergola. En stor betongbänk i vardagsrummet är en trevlig och annorlunda detalj som också ger extra sittplatser. En platsbyggd eldstad vid matplatsen höjer mysfaktorn under middagarna. Stort fokus har lagts på infällda spotlights i hela huset vilket skapar vackra ljuseffekter. Högtalare är elegant inbyggda i väggar och tak.

Området kring Mörtsjön erbjuder möjlighet till utomhusaktiviteter året om. Det upplysta elljusspåret går precis utanför huset och är utmärkt för promenader, jogging och skidturer. Under de varma sommarmånaderna är det ljuvligt att enkelt kunna ta ett dopp i sjön. Och när isen är tillräckligt tjock samlas skridskoåkarna.

Skarpäng är ett lugnt och mycket barnvänligt område med stora gräsytor och lekparker. Här finns flera förskolor och grundskolor samt Rösjö centrum med ICA, frisör och restauranger. Förutom de fina motionsspåren runt Mörtsjön har man också tillgång till vidsträckta skogar med sjöarna Rösjön, Fjäturen och Käringsjön. Tre kilometer bort ligger Täby centrum som är en av Sveriges största köpcentrumanläggningar med över 200 butiker, restauranger, kaféer och all tänkbar service.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Täby

Kontakta mäklaren

Joakim Öberg

Svensk Fastighetsförmedling Täby
Mäklare Joakim Öberg, Svensk Fastighetsförmedling Täby
0708-26 25 47