Litsbyvägen 71

Skarpäng, Täby Karta & restider

5 650 000 kr
Villaicon_villa_inactive

Välkommen till detta fantastiska kedjehus med gavelläge om 125 kvm + ca. 20 kvm inredd vind i barnvänliga och mycket populära Skarpäng. Här erbjuds ett trevligt och väl underhållet hem som präglas av en trivsam planlösning och ett härligt ljusinsläpp.

Huset har ett fint läge i området samt ett bra gavelläge med lagom stor och välskött tomt om 330 kvm som omsluts av häckar vilket ger ett skyddat läge. Den stående panelen i grå färgton tillsammans med vita detaljer ger ett fint utvändigt utseende. Utöver husets 125 kvm har man tillgång till ett eget garage om ca. 27 kvm.

Altanen som ligger på husets baksida är en absolut favoritplats under sommaren. Den trädäckade altanen ger plats för möblering av loungemöbler eller andra rejäla utemöbler och här erbjuds sol större delen av dagen. När solen är för stark finns praktiskt nog en markis för den som vill sitta i skugga. Husets baksida ligger mot allmänning vilket ger ett fritt och skyddat läge.

Husets 125 kvm är fördelade på två plan plus en mycket trevlig inredd vind om ytterligare ca. 20 kvm. På entréplan ligger ett rymligt kök med plats för rejäl matplats samt ett fantastiskt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp och med utgång till altanen på baksidan. I anslutning har man även en matplats som ger plats för det stora middagssällskapet. På entréplan finns även en tvättstuga samt ett fräscht och stilrent renoverat (2012) duschrum. Det övre planet inrymmer tre bra sovrum samt ett lyxigt badrum med bl.a. bubbelbadkar. I detta hus har man även valt att inreda vinden vilket ger extra utrymme att disponera efter eget behov och önskemål.

Skarpäng är ett område som erbjuder närhet till underbara grönområden invid Rösjön och Mörtsjön. Aktivitetsmöjligheter ges både under sommar och vintertid. Badplats finns vid Rösjön där även fina motionsslingor finns för den aktive.

I Skarpäng finns även ett brett utbud av förskolor och skolor. Rösjöskolan åk 1-5, Skarpängsskolan åk 6-9 samt friskolorna Ljungmyrsskolan åk 2-6, Milstensskolan åk F-9, Småskolan F-1 och Enhagenskolan åk 7-9. Även Inspira Förskolor finns däribland Högåsens Förskola, Mörtsjöns förskola samt Termitens förskola med adress Nickelvägen 47.

Matvaruaffär hittar ni vid Rösjö Centrum samtidigt som Täby Centrum med sitt enorma affärsutbud ligger på nära avstånd.Med den nya Norrortslänken blir restiden till västerort och Arlanda kortare och bekvämare. Det finns fina promenadvägar ner till Rösjön med dess trevliga badplats och till Enebyberg.

Kommunikationerna är goda med bussar som tar dig till Danderyd, Mörby Centrum, Täby Centrum eller norrut mot Vallentuna. Med närhet till nya Norrortslänken kommer du dessutom smidigt och snabbt med bil mot västerort och Arlanda.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
125 m²
Tomtarea
330 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
37 740 kr/år
Byggår
1981
Räkna på boendet
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Litsbyvägen 71 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 650 000 kr
Driftkostnad
37 740 kr/år

Statistik

5 372
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 16 dagar sedan, den 4 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips