Skonertvägen 29 & 31

Skeppsvik, Nyköpings kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
100 m²
Biarea
2 m²
Tomtarea
2 845 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
24 072 kr/år

I natursköna och havsnära Skeppsvik ligger den här tillbyggda Västkuststugan om 100kvm. Bo permanent eller ha som fritidsboende, du väljer! Tomt med både plan gräsmatta, bergsknallar och en naturlig damm. Södervänd altan på husets framsida. Huset erbjuder ett funktionellt kök med matplats, storstuga/vardagsrum med en värmande öppen spis och två stycken sovrum som om behovet finns kan bli fler. Vatten och avlopp finns året om via Skeppsviks samfällighet. Fiber finns vid tomtgräns.

Tomten på Skonertvägen 29 har ingen bostadsbyggnad men erbjuder byggrätt om 125kvm för bostadsbyggnad. Se detaljplan under dokument för mer information. Båda fastigheterna överlåts tillsammans.

Nävekvarn/Skeppsvik är ett mindre kustsamhälle alldeles invid Bråviken. Här finns fina promenad- och cykelvägar utmed den vackra Sörmlandsleden. Närhet till både badstrand och klippbad. Under sommarhalvåret lever den fina hamnen upp med fiskebåtar och restauranger. Ca 15 min promenad till livsmedelsbutik med ombud för både post, apotek och systembolaget.

Observera att renoveringsbehov på huset föreligger! Besiktningsprotokoll finns under dokument.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Sabina Ceder

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Sabina Ceder, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
0760-15 69 31