Kommande

Björket 316

Skepptuna, Sigtuna kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
2 320 m²
Byggår
1988
Driftkostnad
47 950 kr/år
Kommande

Björket 316 erbjuder allt en barnfamilj eller det kräsna paret kan drömma om! I hela huset finns vackra detaljer och genomtänkta lösningar där sekelskiftet möter det moderna i en fin harmoni. Så fort du kliver in i huset möts du av en fantastisk rymd tack vare den höga takhöjden. Burspråk ger huset karaktär och snedtaken på övre plan gör rummen charmiga. Fyra sovrum med möjlighet till fem sovrum samt två badrum ger god plats för både familjen och arbete hemifrån.

Det inglasade uterummet och den fantastiska baksidan med en stor altan där du kan njuta av både en pool och bubbelpool kompletterar husets genomtänkta insida perfekt. Här kan du skapa olika "rum" med matplats, loungemöbel och solstolar. Den stora trädgården rymmer utöver trädgård med plats för odling och barnlek även en lekstuga. Dubbelgaraget gör vardagslyxen komplett med isfria bilrutor och fin förvaring. Dessutom finns en laddstation för elbil.

Genom att hela huset är i fint skick och väl omhändertaget med löpande renoveringar, kan du bara flytta in direkt och njuta av den lyx som huset erbjuder och den nyinstallerade bergvärmen håller dina driftkostnader nere.

Omgivningen runt huset ger dig känslan av att bo på landet men ändå centralt med bara 20 minuter till Märsta. I Skepptuna finns Lunda Livs där du kan köpa det nödvändigaste och du har även Skepptuna skola på nära avstånd.

Det är en kommande försäljning med inplanerad visning i september. Kontakta mäklaren för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta

Kontakta mäklaren

Liliya Morozova

Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
Mäklare Liliya Morozova, Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta
+46705118762

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.