Krågarp 234

Skivarp, Skurup Se på karta

2 090 000 kr

2 275 000 kr -8%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
170 m²
Tomtarea
991 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
40 050 kr/år

Varmt välkomna till Sydkusten och gemytliga Västra Nöbbelöv! Läget är optimalt - här finns allt nära men på lite håll. Byn Västra Nöbbelöv strax norr om Mossbystrand är gemytlig med gemenskap i byalaget. Från huset har du cykelavstånd till magiska kustremsan och även Mossbylunds spa och Abbekås golfbana finns nära tillhands. Så även Skivarp med skola, förskola och ett bra ICA, restauranger och handelsträdgård.

På vackert slingrande väg når du med bil Ystads stadskärna och dess trevliga utbud av affärer och service på ca femton minuter och på en timme är nu i hjärtat av Köpenhamn.

Husets 170 kvm är fint disponerade med både ljus och rymd. De sociala ytorna är hemtrevliga och sovrummen vilsamma. I köket kan middagen preppas med utsikt mot böljande hästhagar och bördiga fält. Kring bordet får vännerna plats för långa middagar. Det mysiga bibliotek med murad öppen spis ger en stilla plats för en god bok och en kopp thé. Vardagsrummets ljusa uppenbarelse går att göra ännu större om så önskas då vägg går att ta ner. Här finns charmig kamin i engelsk stil och utgång till det soliga trädäcket ifrån hallen. Antalet sovrum är flexibelt - nu finns tre men kan även göra om allrummet om fler önskas.

Trädgården har fina möjligheter för den med gröna fingrar - Här kan man arbeta och kreativt och ostört med vyer i bakgrunden av böljande fält, hästhagar och havet i horisonten. Här finns olika uteplatser att använda beroende på sol, vind och känsla - en för frukosten i solvarm hörna vid huset, en för trekaffet i skuggan av blodboken, en för middagen på trädäcket i den ljumma sommarkvällen. I annexet finns plats att odla intressen och drömmar - kanske mekande med bilar, keramikverkstad eller arbetsrum ligger på din kravlista? I annexet finns dessutom grunden för en gästlägenhet med pentry, badrum och sovloft men är i behov av uppdatering - sedan bor gästerna superfint eller kanske er tonåring?

Nu finns möjligheten för nästa att ta vid och skapa sitt egna paradis på jorden! Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad