Skråmträsk 246

Skråmträsk, Skellefteå kommun Se på karta

2 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
5 156 m²
Byggår
2002
Driftkostnad
22 903 kr/år

Längtar ni ut till vidsträckt natur och där man kan bre ut sig på sin egna väl tilltagna tomt?
Där man kan unna sig lyxen att komma hem och bara vara?
-Då kan Skråmträsk 246 vara er speciella plats!

Välkomna till denna charmiga, välskötta villa, perfekt placerat för den som önskar få leva och bo med stora ytor runt omkring sig.
Det första ni möts av är en trevlig gårdsplan med vida vyer över omgivande grönområden samt ett väl tilltaget dubbelgarage som erbjuder bra med förvaring med förrådsdel bakom.

Invändigt bjuder bostaden på en social planlösning med kök och vardagsrum i anslutning till varandra, vilket bidrar till goda möjligheter för större sammankomster när man önskar samla vänner eller familj. I vardagsrummet rymmer ni med fördel både en soffgrupp med tillhörande soffbord och tv-möbel samtidigt som ni utan problem får plats med även ett större matsalsbord för de tillfällen då man önskar kunna duka för fler. Vardagsrummet bjuder också på en vacker kamin som bidrar med hög mysfaktor!

I övrigt bjuder bostaden på ett fantastiskt och väl tilltaget sovrum, ytterligare ett utrymme som kan nyttjas både som ett sovrum, ett kontor eller som ett trevligt gästrum för besökare.
Här finner ni också ett badrum som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finner man ytterligare ett välrenoverat badrum med badkar, allrum med plats för soffa och teve samt ett ordentligt sovrum. Golvytan på övre plan är hela 55 kvadratmeter vilket öppnar upp för möjligheten att förvandla en del av allrummet till ytterligare ett sovrum om så önskas.

Denna villa-dröm erbjuder er dessutom en tomt på hela 5156 kvm där både husfolk och husdjur kan njuta av den vackra naturen, endast några minuters promenad till den fina sjön där både bad och fiskemöjligheter är stora.
Här kan man sitta och blicka ut över den vackra omgivningen samtidigt som man njuter av sitt kaffe på den väl tilltagna altanen söderläge.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Skellefteå

Kontakta mäklaren

Emma Bodén

HusmanHagberg Skellefteå
Mäklare Emma Bodén, HusmanHagberg Skellefteå
073-7461200