Loringavägen 32

Skultorp, Skövde kommun Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
828 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1980
Driftkostnad
34 990 kr/år

På Loringavägen ligger denna rymliga familjevilla fint belägen. Med ett fantastiskt läge samt en lummig och insynsskyddad baksida där du kan njuta av solen innan den går ner bakom trädtopparna. Läget måste verkligen upplevas på plats!
Husets insida bjuder genomgående fina ytor med bland annat ett fint renoverat kök och god planlösning där hela familjen kan trivas. Stora poster är utförda senare år som bland annat tak, bergvärme, invändiga ytskikt och mycket annat. På entréplan finns två sovrum i bra storlek och ett trevligt badrum. En trappa ner finns ytterligare ett rejält sovrum samt ett vardagsrum med öppen spis. Här finns också utgång till uterummet och altanen på baksidan. Idag finns en provisorisk vägg på nedervåningen med möjlighet till en uthyrningsdel. Vill man kan man enkelt ta ner väggen för att nyttja huset själv till fullo.

Skultorp är ett trivsamt och omtyckt område för barnfamiljer och många andra målgrupper. Här finns förskolor, matbutik, pizzerior och ett litet café. Sjötorpasjön bjuder in till bad under varma sommardagar och här går det även att åka skridskor under fina, kalla vinterdagar.

Anmäl ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Skövde

Kontakta mäklaren

Tarik Kudra

Fastighetsbyrån Skövde
Mäklare Tarik Kudra, Fastighetsbyrån Skövde
0702486050
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas