Sverkilsvägen 24

Skultorp, Skövde Se på karta

3 845 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
140 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
1 031 m²
Byggår
1991
Driftkostnad
34 580 kr/år
Antal besök
6 678
Dagar på Hemnet
20

Underbart 1-planshus i barnvänliga Skultorp! Härlig planlösning med stora sällskapsytor och ändå möjlighet till hela 4 sovrum. Stor och lättskött tomt med fri baksida mot en finfin lekplats (ska byggas om i sommar). Oavsett om du är helt ointresserad av trädgård eller har gröna fingrar så kommer denna tomten passa dig, plan och lättskött men med stora ytor och ett underbart läge med baksidan åt kvällssolen i väster, varför inte satsa på ett fint växthus på tomten?

Huset är mycket välskött vilket avspeglas i det fina besiktningsprotokollet. Okomplicerat och lättskött, ett perfekt hus för dig som inte vill lägga för mycket tid på renovering och fix. Ett stort plus är det vidbyggda garaget som är sammanbyggt med huset. Regniga/snöiga dagar är det guld värt att slippa gå ut för att komma till garaget!

Området kring Oxadrevets naturreservat erbjuder möjligheter till ett aktivt liv såväl som bekvämligheter som varenda barnfamilj kommer uppskatta. Alldeles i närområdet finns hela 3 förskolor, 2 grundskolor, busshållplats precis utanför gatan, gång/cykelavstånd till fina badsjön Sjötorpasjön och även mataffär dessutom finns fina vandringsleder upp mot Oxadrevets naturreservat. Varmt välkommen att boka dig på visning till detta trivsamma boende i Skultorp.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde